donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan doodgestoken bij roofoverval in woning

Man doodgestoken bij roofoverval in woning

-

Does Travel - naar Suriname

In een woning in een zijstraat van de Pierpontweg in Suriname, is een man vanmorgen door messteken om het leven gekomen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er sprake was van een roofoverval.

De man was samen met zijn moeder in het huis toen ze rond 09.00u werden overvallen door meerdere gemaskerde personen. Daarbij werd de man gestoken, waarna hij neer zeeg.

De Surinaamse politie werd ingeschakeld en een ambulance verscheen ter plaatse (foto) Het ambulancepersoneel constateerde dat de man geen teken van leven vertoonde.

Het is niet bekend of de daders iets hebben meegenomen. De politie is bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Dit is toch afschuwelijk om ook nog mee te maken. Men overvalt de mensen in hun woning en met pleegd daarbij zo,n daad erbij.
    Wanneer er emo gehandicapte reacties komen, dan wordt men geblokkeerd of de reacties verwijderd.
    Mevrouw, moeder, sterkte met dit verlies. Dit zal de moeder kwellen tot haar dood.
    Deze mevrouw heeft ondersteuning nodig van de familie en overheidsinstellingen. Wat voor ellendeling hebben wij gekweekt in dit land.
    Deze elkendelingen verdienen om met wortel en tak onschadelijk te worden gemaakt.
    Erger kan het niet worden. Ik hoop dat ze snel worden gevangen genomen, dan wel afgeschoten.
    Ene vraag mij niet wie dat zijn, dat weten wij met z,n allen.


    Maak melding
  2. De uiterst LAFFE Waterkant-redactie heeft het niet aangedurfd om mijn kritiek op hun willekeurig censuur beleid op dit forum te plaatsen…….wat een LAFAARDS!


    Maak melding
  3. Jammer dat die mpp abanies nu hun slachtoffer thuis niet meer overvallen maar nu zelfs vermoorden. Harde realiteit voor de moeder om haar zoon zo te verliezen ik wens haar STERKTE.
    Gevoelsmatig zeg ik dat deze zwarte schimmen uit de buurt komen want zo breed is die weg nit dus ze liepen ook de kans dat hun weg verspert zou kunnen worden op de vlucht.
    Politie !! Zonder aanziens des persoons!!


    Maak melding
  4. Chan waarom wordt de straffen niet verhoogd, de regering is op het gebied van veiligheid mislukt. Gajadien en overige dna leden wanneer gaan jullie een wet indienen om de straffen met 100 procent te verhogen.


    Maak melding
  5. Vanaf de zogenaamde “”REVO””/staatsgreep lopen aanzienlijk veel moordenaars,drugsdealers,bankrovers en viespeuken rond in de Surinaamse politiek….Het volk gaat gebukt onder van wat zij zelf kiezen…..Neks no fout,zand er over,if ai bos mik a bos….TRALALA.


    Maak melding
  6. Oppakken die gasten en 12.00 ‘s-middags ophangen op het onafhankelijksplein.
    Ter plaatse door de officier van Justitie en de rechter uitspraak laten doen!!

    Natuurlijk zijn de president en de vieze president hoogst persoonlijk verantwoordelijk van all ellende die in Su plaatsvind. Foei Toch????


    Maak melding
  7. Indien de dader gepakt wordt, eerst de tering slaan met een
    koevoet. En daarna een schot geven, waar hij vreselijk van de
    pijn moet lijden!! En als laatste een nek schot, geven deze M.. !!!!!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  8. robje g , deze laffaard die de man dood stook is zeker een vriend van jou , jij moet niet judas uithangen , begrijp alvast dat al jou vrienden straks er niet meer zijn , robje g , jij zal nog eenzamer worden in jou kelderbox


    Maak melding
  9. De enige die in een kelder zit ben jij WATje. Ik zeg je dat iedere keer dus probeer het niet te gebruiken tegen die onderontwikkelde robg. Jou oranje kakkerlakken die de meerderheid hebben maken geen strengere wetten he? Ze praten er niet eens over he? Geven zij de tips aan criminelen zoals politici ook doen in landen als haiti?


    Maak melding
  10. Stelletje idioten die deze regering de schuld geven. Jullie zijn net zo dom en achterlijk en laf als Bouterse !!!! Waarom? Deze kaolos zijn de monster die voortgebracht zijn door de vorige regering! Toen waren er geen regels en nu verwachten jullie dat er direct een wet komt voor hogere straffen. Zo makkelijk gaat dat niet! Er wordt al gewerkt aan het zero tolerance beleid en hierna zal ongetwijfeld strengere straffen worden gekoppeld. Dus geven jullie niet deze regering de schuld, integendeel er wordt aan gewerkt. Bovendien,als je goed kijkt dat naarmate de verkiezingen nadert ,er maar een soort volk aan het roven en moorden is. Het is opvallend dat de grote ellendige voorbeeld de vp is die de macht in Suriname op deze manier wil overnemen. Hij zaait verderf en verdriet bij vooral de hindoestaanse gemeenschap. Waarom worden geen mensen van creoolse afkomst geroofd en vermoord. Het is toch opvallend. Nee dit heeft niks temaken rassisme, dit is de manier waarop deze laffe vp aan de macht wil komen. Het zijn steeds zijn soort die dit soort berovingen doen!!!!


    Maak melding
  11. chandenie gaat zeker niet vrijuit…hij lult wel met een commissie over grondzaken maar sluit de ogen voor de toenemende (steeds gruwelijker vormen aannemende) criminaliteit.
    Waarom kan het leger niet worden ingezet om te helpen beveiligen. Die jongens zijn getraind om gericht te schieten op een vijand (van het volk); het juridisch gelul eromheen kan je laten voor dora/sjat tol sjenie en fat man limbo…ze kunnen dan hun programma daar vullen terwijl het volk kan relaxen.
    “zero tolierence ” heeft niet gewerkt : nu over op “berie schopoe en wassie schot “


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES