dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeerkracht op zebrapad geschept door automobilist

Leerkracht op zebrapad geschept door automobilist

-

Does Travel - naar Suriname

Een 58-jarige leerkracht is vanmorgen door een automobilist aangereden, toen ze bezig was de weg over te steken op het zebrapad.

Het verkeersongeval vond na 09.00u plaats aan de Indira Gandhiweg in Suriname. De vrouw stak via het zebrapad over om naar een school te gaan.

Een automobilist die over bovengenoemde weg reed richting Lelydorp, lette vermoedelijk niet op en schepte de voetganger.

De vrouw raakte gewond en moest met een ambulance vervoerd worden voor medische behandeling. De Surinaamse politie heeft het rijbewijs van de automobilist ingevorderd in verband met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Die zat zeker achter zijn mobiel, maar soms zijn de zebrapaden heel onzichtbaar, en vaak ziet men je niet staan bij het zebrapad ,je moet gewoon afdwingen zodat men je kan zien anders steek je nooit over.


    Maak melding
  2. Zouden verkeersborden aan weerszijden van de zebrapaden aan weerszijden van de weg niet ook een extra oplossing zijn om aan te geven dat er een voetgangersoversteekplaats ter plaatse is ook al is het zebrapad op het wegdek niet meer te zien?


    Maak melding
  3. Zebrapad of niet, die assholes stoppen in de meeste gevallen niet. Tijd om wetgeving ‘hierop los te gooien’, zoals men dat in Suriname zegt. De overheid moet dan wel duidelijk zichtbare lijnen trekken met goede verf en vooral niet met krijt.


    Maak melding
  4. Het is geen kwestie van dat de bestuurder niet oplette. In onderontwikkelde landen als in Zd Am/Azië en Afrika zijn zebrapaden voor de sier. Geen enkele bestuurder trekt zich iets van aan. Als je dood wil gaan in het verkeer moet je over een zebrapad oversteken.


    Maak melding
  5. Als hij niet op let in ht verkeer moet hij niet achter ht stuur zitten.
    Ik hoop dat men kijkt of hij niet hard reed. Mag hij 6 mnd de bak in.


    Maak melding
  6. Jantje “die zat zeker achter zijn mobiel .“
    Jawel hôr Jantje want als hij “voor” zijn mobiel zat dan was het zeker niet gebeurd.was die wegpiraat gelijk op zijn remmen gaan staan..!!!!
    Die debiel moet bij een zebrapad gewoon stoppen,als er één persoon al aanstalten maakt om over te stekken.


    Maak melding
  7. Misschien was deze man verblind, door een lekkere
    mokkel langs de weg. Of een gay langs de weg, hopelijk geen
    RGay !!!!!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES