dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbraakverdachte 'Gaang Womi' aangehouden aan de hand van camerabeelden

Inbraakverdachte ‘Gaang Womi’ aangehouden aan de hand van camerabeelden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft dinsdag deze 43-jarige man aangehouden, nadat de bewoner hem via camerabeelden zijn huis binnen zag gaan.

De wetsdienaren van politiebureau Santo Dorp kregen van de bewoner, die zich op dat moment in het district bevond, een telefonische melding dat hij via de camera van zijn telefoon een onbekende manspersoon op zijn terrein had gezien en vervolgens zijn huis binnen zag gaan.

Terwijl de beller alles via zijn camera volgde, deden de politieambtenaren zijn woonadres in het politieressort aan voor onderzoek. Daarbij troffen zij de verdachte aan die zich in een bosschage schuilhield.

De inbreker S.P., ook wel bekend als ‘Gaang Womi’, werd door de politie in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Een verloren generatie. Terwijl ik me klaarmaak om naar mijn duty te gaan (in de nachtelijke uren nog) lees ik dat er weer een van het soort dat te lui is om uit de ogen te kijken betrapt werd


    Maak melding
  2. Als ik naar de foto kijk bekruipt mij het gevoel dat deze abanie in de toekomst minder gaatjes zal moeten laten vullen. Hooguit een wortelbehandeling. Mooi werk door de bewakingscamera!
    Politiepost Santodorp blijft het maar druk hebben!


    Maak melding
  3. Er moet een ander beleid komen tegen de criminaliteit en berovingen en diefstallen.
    Het is anders gewoon een onhoudbare situatie. Maar ja Juistitie en noch de president hebben hierbij boodschap aan de burgers. De vp is een verhaal apart. Is reeds bekend bij het publiek!!

    Voor dit soort zaken moet er een speciaal werkkamp komen. Veroordeelden moeten zelf voor hun detentie en voedingskosten moeten werken om de gemaakte kosten te financieren. Het is toch bezotte dat de maatschappij voor hun criminele aktiviteiten en voeding moet financieren. President Santokhi pas de Wet aan en zorg dat er een strafkamp in functie treed.


    Maak melding
  4. Hun voorbeeld is de VP : Brunswijk werd in 1984 op 22-jarige leeftijd opgepakt als verdachte van een bankroof met een buit van 85.000 Surinaamse gulden. Hij werd op Fort Zeelandia vastgezet en was na een paar dagen weer vrij. (DSB Moengo)


    Maak melding
  5. Velen die het niet weten. Brunswijk was een ontevreden militair, ook een lijfwacht van bouterse en probeert ook de macht te krijgen net als bouterse en had spoedig geld nodig om zijn plan (jungle commando) te financiêren, dus beroofde hij gewoon de bank van moengo. Zelfs direkteurhuis van suralco te stafdorp van moengo heeft hij toegeëigend, net als bouta met zoveel anderen zaken. Denk dat er nieuwe ministerie van kriminaliteit moet komen (zoals in europa) en speciale eenheid om dit gelijk dicht te dammen en zul je zien dat kleine berovingen en roofmoorden niet meer zullen bestaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES