dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHangjongeren verwijderd uit bars en supermarkten

Hangjongeren verwijderd uit bars en supermarkten

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft het kader van ‘Operatie Zero Tolerance’ haar verhoogde activiteiten voortgezet in het gewest Saramacca. Daarbij zijn ondermeer hangjongeren verwijderd uit bars en supermarkten.

Volgens de Surinaamse politie zijn in de week van zondag 7 tot en met zaterdag zaterdag 13 april 2024 in totaal negen (9) roadblocks op verschillende locaties en tijdstippen gehouden.

Daarbij zijn in totaal 555 voertuigen gecontroleerd en doorzocht naar verboden zaken. Meerdere autobestuurders zijn geverbaliseerd ter zake overtreding van de verkeersregels en van 1 automobilist werd het rijbewijs ingevorderd.

Verder werd in samenwerking met de stootgroep van de korpschef op een locatie in dit district een inval gepleegd bij een drugslocatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Ik zie op de foto geen hangjongeren wel militairen en zwaarbewapende agenten met 5 shooters. Terecht dat keihard tegen de overlastgevende hangjongeren en ouderen opgetreden wordt. Deze regering weet waarvoor het is gekozen. Suriname kan alleen veiliger worden als met de juiste middelen de juiste mensen aangepakt worden.


    Maak melding
  2. Ik wil ook foto’ s van de hangjongeren en hun leeftijden zien evenals de omgeving waar ze in hun nek zijn gegrepen. Maakt de buurt en het winkelen alleen maar veiliger.
    Ga zo voort!


    Maak melding
  3. zie ook pad van wanica
    zie ook coesewijnestraat
    zie ook ramgoelamweg
    zie ook nieuwweergevondenweg
    te hoge concentraties daar. super onveilig voor winkeliers en consumenten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES