maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitievoertuig knalt tegen mast: slachtoffers met ambulance vervoerd

Politievoertuig knalt tegen mast: slachtoffers met ambulance vervoerd

-

Does Travel - naar Suriname

 
Een politievoertuig is maandagmiddag tegen een mast aan de Krakaweg in Suriname geknald. Vernomen wordt dat twee politiefunctionarissen gewond zijn geraakt.

Het gaat om voertuig dat door de politie van Bronsweg werd gebruikt. Achter het stuur zat een inspecteur die samen met een agent over de voormelde weg reed.

Kort voor het ongeval reden ze in de richting van de Afobakaweg. Gekomen ter hoogte van mast 126, week de bestuurder naar links uit voor een waterplas op het wegdek.

Als gevolg van die manoeuvre raakte het voertuig vermoedelijk uit balans en belandde op de linkerberm. Het voertuig botste daarna tegen een mast en kwam op de berm tot stilstand.

Beide inzittenden liepen snijwonden op. Ze zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het voertuig van de Surinaamse politie raakte zwaar beschadigd (foto) en is door een sleepbedrijf weggesleept naar politie Zanderij.


 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. ze reden natuurlijk te hard. wagen nu total loss. en wij de belastingbetalers moeten voor de aanschaf van een nieuwe muso opdraaien.42000us$ . alsjeblieft. stelletje klootzakken.


    Maak melding
  2. hmmm beetje vreemd met een zoeen grote PickUp ontwijken voor een waterplas terwijl deze wagie gewoon in de Jungle binnenland rond kan rijden.
    Als je de auto positie ziet dan klopt de hele situatie echt niet! waar is de weg met de plas water dan vooral in deze droge tijd hmmm is toch raar mensen.

    Zeker door een amateur fotograaf gemaakt 🙂


    Maak melding
  3. Er klopt niets niet bij deze verhaal.
    Hij week uit naar links voor een waterplas. Het voertuig raakte uit balans en belandde in de linker berm.daar na raakte het voertuig een mast en kwam tot stilstand.
    Hoe komt het dat rechts van het voertuig schade heeft?????


    Maak melding
  4. Krijgen zulke bestuurders ook een alcohol en drugstest? Ik hoop dat er binnenkort een waar verhaal komt mbt de vernieling van Staatseigendom. En horen we ook waar deze gasten met zoveel haast heengingen? In een land met veel wegen als gatenkazen kan het uitwijken voor een plasje toch niet deze ravage tot gevolg hebben? Ik behoud me het recht om nog een ander scenario voor te stellen nl dat er sabotage in het spel is gepleegd door die Abanies die als struikrovers vaker streken uithalen om bestuurders en passagiers te beroven. Mijn idee zou aannemelijker zijn dan het uitwijken voor een plasje verhaal.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES