maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname zoekt 36-jarige Braziliaan in drugszaak

Politie Suriname zoekt 36-jarige Braziliaan in drugszaak

-

Does Travel - naar Suriname

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de Braziliaan Renan Pacheco de Oliveira

De 36-jarige man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten Overtreding Wet Verdovende Middelen en deelneming aan een criminele organisatie.

Hij wordt volgens de Surinaamse politie in verband gebracht met een drugszaak, waarbij er reeds een landgenoot is aangehouden.

Bij de voortzetting van het strafrechtelijk onderzoek blijkt dat de verdachte actief heeft deelgenomen aan de drugsuitvoer. Hij wordt vanwege zijn medeplichtigheid als de verstrekker/ ronselaar gezien in deze drugszaak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. In die serie over de Chinezen was er een deel uit Suriname waarin een voortvluchtige Brazilliaan te zien was die eerst niet gefilmd wilde worden maar later gewoon in gesprek ging met Terlouw en vertelde dat hij geen lieverdje was en dat zelfs zin moeder niet wist waar hij was en in zn land voor zware vergrijpen werd gezocht. Suriname begint een provincie van de zuidelijke buren te zijn geworden met dorpen wn andere woongemeenschappen met hun Brazilliaanse namen. in de stad zij er ook enclaves Zoek ze daar omgeving tourtonne etc.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES