maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArrestanten Latour zetten vermoedelijk scenario steekpartij op om te ontvluchten

Arrestanten Latour zetten vermoedelijk scenario steekpartij op om te ontvluchten

-

Does Travel - naar Suriname

 
Drie arrestanten ingesloten in het cellenhuis van politie Latour in Suriname, zijn maandagavond betrokken geweest bij een steekpartij. Daarbij zou één van hen een lichte snee in zijn rechter onderarm hebben opgelopen.
 
Het vermoeden bestaat dat de arrestanten een scenario hadden opgezet om uit het cellenhuis te ontsnappen. Dit vermoedt de Surinaamse politie vanwege de lichte verwonding.

Bovendien kon de desbetreffende arrestant niet verklaren hoe en door wie hij gestoken was. Volgens hem is de oorzaak van de vechtpartij die uitmondde in een steekpartij een ventilator. Ze zouden ruzie over het apparaat hebben gekregen.

Met assistentie van andere collega’s betrad de politie van Latour het cellenhuis. De gewonde arrestant is door het verplegend ambulancepersoneel onderzocht, maar de verwonding bleek mee te vallen.

Ondanks dat is de arrestant toch voor alle zekerheid naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Na de behandeling is hij wederom vast gezet weliswaar afgezonderd van de twee andere arrestanten.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Als bloodbrothers maak je ook een koti. Nex aan de hand dus. Mek deng kiri makandra drape a nof soso deng e libi makanda now nanga waktimang.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES