maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman die auto van vrouw probeerde te stelen aangehouden

Jongeman die auto van vrouw probeerde te stelen aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen nacht een 22-jarige man aangehouden die samen met een ander op 5 april een vrouw van haar voertuig probeerde te beroven.

Op die dag, omstreeks 07.00 uur, reed het slachtoffer met het voertuig uit haar inrit. Zij parkeerde het voertuig voor de poort om die vervolgens dicht te maken, toen zij plotseling zag hoe twee gemaskerde mannen gekleed in het zwart naar haar voertuig renden.

Zij haastte zich naar haar voertuig, raakte in een worsteling met één van de mannen en haalde de contactsleutel weg. Eén van de mannen spoot daarbij pepperspray in haar gezicht waardoor zij luidkeels gilde. De verdachten verlieten meteen daarna de plek.

Hedenmorgen, omstreeks 01.00 uur, werd na intensief speurwerk Alvaro T. alias ‘Shatbay’, door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden. Hij werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Aan de opsporing van de voortvluchtige kompaan wordt er hard gewerkt. De politie van Bureau Munder heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. @Koeli na Sranangmang toe: Is dat zo? Gedragen ze zich zo? Noemen ze zichzelf Surinamers of Hindoestanen? Wie bedoelen ze als ze het hebben over wan Srananman of een Surinamer als ze iemand willen duiden? Dat zijn toch de Blakaman? Zijn zij dan de Srananman, de Surinamers? En de Inheemsen, Javanen en andere bewoners van Suriname dan? Ik snap jouw schizofrene bewering niet. Maar ja, een waarachtige Surinamer ben je in hart en nieren, met je volle verstand, een kwestie van liefde voor je land en je inborst!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES