dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMedewerkers politiebureau Santodorp in actie vanwege lek dak

Medewerkers politiebureau Santodorp in actie vanwege lek dak

-

Does Travel - naar Suriname

Medewerkers van politiebureau Santodorp in Suriname zullen per direct in actie gaan, vanwege de personeel- en klantonvriendelijke situatie in het gebouw. Er is namelijk sprake van een dak dat lek is en wateroverlast veroorzaakt.

Het is sinds jaar en dag aangegeven aan diverse leidinggevenden, maar er wordt geen enkele actie ondernomen zeggen de medewerkers. Het dak moet vervangen worden om de wateroverlast op te lossen,
 
“We zullen niet uitrijden om gevallen te beslechten. Wij zullen ook geen verhoren en stukken opmaken tot nader orde. Alleen in spoed- en zwaarwegende gevallen”, aldus de agenten van het bureau.

UPDATE – De leiding van het Korps Politie Suriname meldt, kennis te hebben genomen van een bericht dat rondgaat via de media, over onprettige werkomstandigheden voor het personeel op station Santodorp.

Met de regiocommandant van midden zijn hierover diepgaande gesprekken gevoerd en zal de korpsleiding zorgen voor acute oplossing hiervan. De dienstverlening van de politie in dat woongebied dat een zorgpunt is, blijft gegarandeerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Kunnen de mensen die daar werken de handen niet uit de mouwen steken om lekke dakplaten te verwisselen voor nieuwe? En desnoods zelf te bekostigen.


    Maak melding
  2. He is hun werkplek z kunnen toch samen ook ff klussen? Nu duperen ze het volk door te staken maar klussen wel bij bij naast hun normale werk.
    Ik zo zelf aan de slag gaan met een noodreparatie en alles op beeld vastleggen en een rekening sturen naar de directie van het ministerie waar ik voor werk. Door verder niets meer te doen verloederd het gebouw.


    Maak melding
  3. @Leny,

    Je praat vanaf een afstand en hebt werkelijk geen idee, hoe slecht het gesteld is in Suriname. Waar moeten die agenten het van bekostigen. Het salaris in niet eens toereikend om een week door te komen, na aftrek van hun vaste lasten. Het is niet anders, het personeel zal een sein moeten afgeven aan de autoriteiten. Men gaat een nieuw hoofdbureau van politie bouwen, een nieuw Dna vergaderzaal, een brug naar Nickerie. Maar geld voor een paar zinkplaten is er niet. Pffff… Laat je beter informeren, voordat je onzin uitkraamt..


    Maak melding
  4. Onderhoud is nooit uitgevoerd, dat is duidelijk….zoals bij alle staatsbedrijven.
    Een dak kan niet binnen enkele luttele jaren beschadigd zijn.

    Lenny woont in suri, en ze heeft gelijk.


    Maak melding
  5. Al woont men in Matabeleland, de overheid in Suriname dient er voor zorgen dat haar ambtenaren alle faciliteiten tot hun beschikking hebben om optimaal te kunnen functioneren en het begint met de juiste accomodaties…

    Politieagenten worden aangesteld om boeven te vangen en niet om te klussen. Hun werkgever moet, of een gebouwendienst in het leven roepen of een contract afsluiten met een aannemer voor periodiek onderhoud…!


    Maak melding
  6. Dankjewel Ernesto. Helder..

    Leny@ … Hopelijk woon je dan niet op een eiland en verdiep jezelf in de realiteit van elke dag bij je medeburgers..!


    Maak melding
  7. Misschien kunnen jullie de VP overhalen daar kantoor te houden, dan krijgen jullie vloerbedekking en een gouden WC en een heel mooi dak.😜


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES