maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmoksi: "Kleine unit van 6 megawatt uitgevallen; geen significant effect op energievoorziening"

Amoksi: “Kleine unit van 6 megawatt uitgevallen; geen significant effect op energievoorziening”

-

Does Travel - naar Suriname

Kenneth Amoksi, minister ad-interim van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname, deelde donderdag in De Nationale Assemblee van Suriname (DNA) mee dat een machine van Staatsolie, een kleine unit van 6 megawatt die belast is met stroomopwekking, is uitgevallen.

“Er is aangegeven dat inderdaad een kleine unit van 6 megawatt is uitgevallen, maar dat het geen significante impact zal hebben op de energievoorziening”, zei de bewindsman.

Het was NDP-fractieleider Rabin Parmessar die deze kwestie naar voren bracht en naar duidelijkheid hieromtrent vroeg. Hij deelde mee de informatie te hebben gehad dat deze CAT-machine uitelkaar gespat is.

“Want als dat gebeurd is, hebben we nog een uitdaging binnen de stroomvoorziening”, zei Parmessar.

Amoksi stelde het college gerust de informatie te hebben opgevraagd van de autoriteiten die dit zouden kunnen weten. Hij merkte op dat de energiesector belangrijk en cruciaal is voor alles wat er in het land wordt gedaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Parmesan, de stemmingmaker. Hij vraagt naar duidelijkheid omtrent de kwestie. Hij had informatie over de CAT machine. Hahaha! Het volk had in 2020 ook informatie had hij een Volkswagen Amarok voor een appel en een ei wilde kopen. Deze man en zijn soortgenoten zijn de laatste om zaken aan de kaak te stellen.


    Maak melding
  2. heeft parmessar soms sabotage gepleegd , raar of verdacht, dat hij weet dat die generator is uitgevallen , zeker dat er paarse rotte appels nog bij staatsolie zitten , gek hé fractie leiders van andere partijen wisten nergens van


    Maak melding
  3. Ze doen werkelijk alles om maatschappelijke onrust te veroorzaken ipv met de coalitie te zoeken oplossingen voor problemen. Er zit een naar luchtje aan die Parmezaanse stinkkaas!!


    Maak melding
  4. is dit echt een issue die in het parlement besproken moet worden? daarom gaat het land niet vooruit, we blijven bemoeien in kleine dingen terwijl we niet kijken naar de bigger picture.


    Maak melding
  5. Misschien tijd om na te gaan denken over groene energie, in de vorm van wind en zonne energie!???? Volgens mij beschikt Suriname over voldoende van beide!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES