maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWoning Tennisstraat afgebrand: minderjarige kinderen thuis

Woning Tennisstraat afgebrand: minderjarige kinderen thuis

-

Does Travel - naar Suriname

Een woning aan de Tennisstraat in Suriname is zaterdagmiddag rond 17.15u geheel afgebrand. Toen de brand begon waren er minderjarige kinderen alleen thuis.

De eigenaresse tevens hoofdbewoonster was ten tijde van de brand niet thuis. Volgens haar verklaring was haar 7-jarig zoontje met zijn 3-jarig zusje buiten op het erf aan het spelen. Haar 15-jarige dochter was even naar de winkel.

Op gegeven moment ging het zoontje naar binnen om televisie te kijken. Na een poos kwam hij weer naar buiten bij zijn zusje. Toen hij in de woning keek zag hij dat de woning in brand stond.

Olton Pinas, voorlichter van de Surinaamse brandweer, bevestigt tegenover de redactie van Waterkant.Net dat er minderjarige kinderen ten tijde van de brand thuis waren. Het gaat om een houten laagbouw woning van 5 bij 6 meter. Op het perceel stonden twee huizen naast elkaar; het ander pand heeft schroeischade opgelopen.

De woningen zijn niet tegen brand verzekerd. Het afgebrande huis was wel aangesloten op het net van de EBS. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Vernomen wordt dat de brandweer rijst op vuur zou hebben aangetroffen. De politie van Latour is belast met het verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Je gft 15 jarige de taak van moeder, die laat 7 en 3 jarige alleen. Dat kind moet ook nog koken en nr de winkel.
    De ruimte was klein maar ze hadden een onderdak. Gelukkig de kids veilig


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES