maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist valt in slaap en veroorzaakt zware aanrijding op Oost-Westverbinding

Automobilist valt in slaap en veroorzaakt zware aanrijding op Oost-Westverbinding

-

Does Travel - naar Suriname

Een automobilist heeft vrijdagmorgen 5 april een zware aanrijding veroorzaakt op de Oost-West Verbindingsweg in Suriname, nadat hij tijdens het rijden in slaap viel achter het stuur.

De bestuurder van de personenauto reed rond 07.15u over bovengenoemde weg richting Paramaribo. Een vrachtwagen en een bestelbusje reden in tegengestelde richting.

Ter hoogte van km 121 te Coppename, viel de automobilist volgens de Surinaamse politie in slaap en verloor daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij belandde met zijn auto op de rijbaan van de vrachtwagen met als gevolg de botsing.

Door de slag keerde de personenauto op de weg waardoor deze door het bestelbusje werd aangereden. Het bestelbusje raakte vervolgens van de weg en kwam op de langs de weg lopende berm terecht.

De politie van het bureau Coronie begaf zich na de melding voor onderzoek naar de locatie.

De schade aan de drie voertuigen is aanzienlijk. De bestuurders en mede-inzittenden kwamen met de schrik vrij en werden ter plaatse door een dienstdoende arts van de RGD-poli van Coronie behandeld.

Geen van de bestuurders die gelukkig allemaal in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerden onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Hoe weet de politie dat de chauffeur in slaap viet tijdens het rijden? Hadden ze het ook geweten als de chauffeur na de aanrijding niet meer wakker was geworden?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES