woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man snijdt eigen vinger af omdat hij moe is van problemen...

Dronken man snijdt eigen vinger af omdat hij moe is van problemen thuis

-

Does Travel - naar Suriname

Op vrijdag 29 maart 2024 speelde de politie van De Nieuwe Grond in op een melding van het Command Center met betrekking tot een vechtpartij aan de Commissarisweg in Suriname.

Daar aangekomen werd de politie te woord gestaan door Harrypersad N., die aangaf dat zijn broer in beschonken toestand zijn woonadres had aangedaan.

Op een bepaald moment heeft zijn broer een deel van een van zijn vinger afgesneden en naast zijn auto gegooid.

De broer in kwestie, Anielkoemar, N.(43), die ook ter plaatse was, bevestigde de verklaring van Harrypersad en gaf aan dat hij zijn vinger inderdaad zelf had afgesneden daar hij moe is van de problemen in huis.

De vinger werd naast de auto op de grond aangetroffen. Hij werd middels een op zijn naam geschreven visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

Aan Anielkoemar werd geadviseerd om het afgesneden vinger op ijs te zetten en mee te nemen naar de Spoedeisende Hulp.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Hoe denkt Anielkoemar dat het afsnijden van zijn vinger zijn huiselijke problemen zal oplossen? Gaat hij zijn piemel en balzak ook afsnijden als hij impotent wordt?


    Maak melding
  2. O.m.g die familie van me ,ze komen de laatste tijd teveel in t nieuws met die sopie, wat t allemaal niet doet,lijkt een verdovingsmiddel ,sociaal en soms asociaal en ook nog bindingsmiddel,hou nou op hiermee.


    Maak melding
  3. @ Yor
    Het is alleen maar zijn vinger topje!
    @ Debby: Wat ga jij dan snijden, van je zelfs????
    @Henkes: Misschien is dat het probleem, zijn
    pomp werkt misschien niet meer. Dus er wordt
    niet meer gepompt !!!!!!


    Maak melding
  4. “Aan Anielkoemar werd geadviseerd om het afgesneden vinger op ijs te zetten en mee te nemen naar de Spoedeisende Hulp.”
    ====================================
    Ja als hij niet bezopen was kon het beste advies geweest kunnen zijn om het afgesneden stukje in zn mond te bewaren dan blijft het en op temperatuur en minder kans op evt infecties zegt men. in Aniel zijn geval is zn mond ook al ontsmet door de alcohol maarja die was dronken en zou zomaar kunnen gaan kluiven.


    Maak melding
  5. Zat er ook boosheid in ,als je dronken bent dan kan er van alles gebeuren, dan is de vraag, de volgende keer, wat gaat hij dan afsnijden,want er zijn nog meer onderdelen die ook aan de beurt kunnen komen, ik zou een goed gesprek met deze jonge man willen aangaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES