maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDoor droogte getroffen dorpen ontvangen voedselvoorraden dankzij inspanning vp

Door droogte getroffen dorpen ontvangen voedselvoorraden dankzij inspanning vp

-

Does Travel - naar Suriname

Veel dorpen in het binnenland van Suriname, worden geteisterd door de aanhoudende droogte. Deze situatie brengt met zich mee dat dorpelingen hun kostgronden haast niet meer via de rivier kunnen bereiken. Hierdoor zijn er voedseltekorten ontstaan.

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft gezorgd voor hulp aan de bevolking in nood. Hij heeft op donderdag 28 maart voedselvoorraden laten overvliegen naar de dorpen Asidonhopo, Dangogo 1 en 2, Palu Basu, Bende Konde en Akisiamau.

Meer dorpen zullen in de komende dagen ook worden voorzien van voedelvoorraden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. De droogte in Suriname heeft blijkbaar een dusdanig dieptepunt bereikt, dat zelfs de rivieren zijn opgedroogd en pompen bestonden er toch al niet…om er maar de broodnodige sarcasme op deze ‘schrijnende’ situatie los te laten, die ook helemaal niet de schijn wekt van naderende verkiezingen…

    Dit soort acties benadrukt des temeer de tweedeling, die duidelijk aanwezig is in ons prachtige land. Als de vp, eenheid hoog in het vaandel had, dan was hij met de president om de tafel gaan zitten om een op langere gebaseerd noodplan op te zetten, hoe met dit soort problemen om te gaan…het is maar een idee…!


    Maak melding
  2. Ik heb de indruk dat Brunswijk alleen zijn eigen mensen helpt en hij wil president worden.
    Nou ja, koning en president alleen voor zijn eigen mensen. Zijn de Marrons dan zo intelligent en harde werkers om Sur welvaart te bezorgen.we zullen het zien.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES