maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie53-jarige recidivist verdacht van verkrachten 16-jarige scholier

53-jarige recidivist verdacht van verkrachten 16-jarige scholier

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een 53-jarige man aangehouden die een 16-jarige scholier tegen haar wil en onder bedreiging van een vuistvuurwapen zou hebben verkracht.

De verdachte Marlon B. is een bekende van de Surinaamse politie en zou zich veelvuldig schuldig hebben gemaakt aan verkrachting.

De tiener deed op dinsdag 26 maart aangifte bij de politie van bureau De Nieuwe Grond (DNG).

Na intensief rechercheren werd Marlon in beeld gebracht en binnen een etmaal in de boeien geslagen voor het politiebureau Latour, door twee politie officieren die stage lopen op DNG.

De verdachte ontken elke betrokkenheid bij de zaak. Hij is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

Politie DNG is belast met het verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Een recidivist die in het verleden dus vaker met een ernstige wasrschuwing, zonder eerst gecastreerd te zijn, door de politie is heengezonden. Waarom loopt zo’n recidivist, zonder begeleiding, weer VRIJ ROND, zodat alle vrouwen in Suriname het risico lopen verkracht te worden door dit monster?


    Maak melding
  2. Zo weer zo een gewoon uit de publiciteit halen,lekker achter slot en grendel,zodat hij van achter genomen kan worden, hij zal heelveel plezier beleven


    Maak melding
  3. Castreren die lul en in een fles met water stoppen en af en toe mag hij met zijn eigen lul spelen en nooit meer vrijlaten. Waarom is O.M. van Su zo laks, verkrachters en moordenaar vrij laten lopen. Voor zo weinig bevolking is Su heel erg achter met hun beveiliging naar de bevolking toe. Alle grote mensen zoals in de politiek en beveiliging denkt eerst aan hun eigen hachje en onder tafel schuiven. Zo kunnen ze de verkrachters en ook de moordenaars helpen dat ze niet opgepakt worden. Schaamteloos is de regering van Su. Deze gewoontes van CORRUPTIE’S nemen ze automatisch over.
    Wanneer komt een eerlijk rechtssysteem in Suriname???


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES