zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man bedreigt vrouw met de dood na weigering seks

Dronken man bedreigt vrouw met de dood na weigering seks

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Richelieu heeft op Phagwa-dag een dronken man aangehouden voor het bedreigen van zijn vrouw met de dood nadat zij seks met hem weigerde.

De politie kreeg de melding van bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht en ging ter plaatse voor onderzoek.

De vrouw verklaarde dat nadat zij seks met de man weigerde, hij haar bedreigde te doden en over ging tot fysiek geweld, meldt de politie van regio Oost Suriname.

Toen de sterke arm ter plekke een onderzoek deed, bleek dat de man een illegaal jachtgeweer cal 12, waarvan het merk onbekend is, bij zich had.

De verdachte werd aangehouden ter voorgeleiding aan een hulpofficier van Justitie, ter zake bedreiging en illegaal vuurwapen bezit. Hij is na overleg met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek van de politie duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Wat hebben de vrouwen t steeds moeilijk zeg ,zonder sex gaat niks verder en ook nog met een ladder zatte man ,ontnuchteren en ff rust zou dit echtpaar goed doen.


    Maak melding
  2. Misschien had hij het merkloze geweer in zn hand toen hij zei mo n%$i joe kiri en beri ing so dipie wijzend op het wapen dat ze dacht dat hij haar met de dood bedreigde. Nou ik zou hetzelfde gedacht hebben hoor! So wang gong! Maar toch zou ik hem uitdagen en zeggen kong no joe gersi toldo ie no mang feni dang joe e pre naipal tjoerie fo je hoor.


    Maak melding
  3. Kunnen Surinaamse vrouwen, die door hun dronken man met de dood bedreigd worden, niet logisch denken? In zo’n geval zou ik, als lieve vrouw, mijn dronken schatje twee liter Palm voorzetten en hem zeggen dat hij die eerst moest leegdrinken en dat hij daarna net zoveel seks kon krijgen als hij wilde. Deal or No Deal!!


    Maak melding
  4. Mi no wani.
    Moesoe wani.

    Schandalig hoor dit leven van geweld tegen vrouwen.

    Vrouwen die geen man hebben en man zoeken
    Mmm becarefull what you wish for.
    Tegenwoordig vind je bijna geen goede mannen meer.


    Maak melding
  5. Geen Poenta who, poenta wannie kier mie, maar
    Poenta no, mie e go kier na poenta.
    sorry voor mijn niveauverlaging, maar ik kon geen betere reactie bedenken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES