zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVijf politieambtenaren ter beschikking gesteld van wnd. korpschef

Vijf politieambtenaren ter beschikking gesteld van wnd. korpschef

-

Does Travel - naar Suriname

Bij het Korps Politie Suriname zijn deze week vijf politieambtenaren ter beschikking gesteld van de waarnemend korpschef. Onder hen hoofdinspecteur van de Surinaamse politie M.W., die tevens hoofd is van het Arrestatie-Team (A-Team).

Behalve de hoofdinspecteur zijn de inspecteurs van politie 3e klasse R.G. en S.R. alsook majoor van politie B.V. en brigadier van politie S.V. op dinsdag 19 maart 2024 ter beschikking gesteld van waarnemend korpschef Isaacs.

Volgens de Surinaamse krant De West zouden vijf leden van het A-Team verdacht worden van het vervoeren van drugs en personen met een verdachte status, met auto’s van het A-Team.

In het verlengde hiervan doet ook een gerucht de ronde dat een Officier van Justitie ontlast zou zijn van haar werkzaamheden. Het zou gaan om een levenspartner van een van de politieambtenaren. De redactie van Waterkant.Net raadpleegde het Surinaamse Openbaar Ministerie hiervoor, die aangaf dat dit gerucht waar is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Het korps is verrot alsook de belangrijke instituten. Deze mensen moeten achter slot en grendel alsook zij voor wie ze hand en spandiensten verrichten/verlenen.
    Papa touwtje bezongen hun wandaden als geen ander.


    gemodereerd
  2. Wat ikke ervan begrijpe; deze @#$% corrupte agenten worden ervan verdacht hand en spandiensten te verlenen aan drugscriminelen en ze zijn om.die reden voorlopig op nonactief gesteld. Als na onderxoek.blijkt dat ze schuldig zijn, zullen ze zeker hangen.


    Maak melding
  3. Ja, als de politie en het OM die de monopoliepositie heeft om tot strafvervolging over te gaan zich ook inlaat met drugshandel dan is met recht sprake van een failed state. Waarom werden wij nu zo boos ? Het is toch niet anders? Ik had hiervoor al midden jaren 90 voor gewaarschuwd dat buitenlandse criminele drugsbendes uit Turkije en Columbia (in die tijd waren zij al actief in Suriname) met toestemming en medewerking van de fascist van Suriname een Narcostaat zullen maken. Ik sluit een burgeroorlog nog steeds niet uit.


    Maak melding
  4. Klagen, afzeiken, veroordelen…het zit ons echt in het bloed. We willen allen een rechtvaardige staat, waarbij misdaad in alle z’n facetten en op ieder niveau bestreden wordt…nu vindt dit op grote schaal plaats en nog is het niet goed of goed genoeg…!

    Menigeen heeft zijn/haar oordeel al klaar, wie de hoofdverantwoordelijken zijn, maar misschien is het handiger de gaande ontwikkelingen te steunen en het verder af te wachten…het ene zal vanzelf naar het andere leiden…het is maar een idee…


    Maak melding
  5. Red: ..vijf politieambtenaren ter beschikking gesteld van de waarnemend korpschef. Onder hen hoofdinspecteur van de Surinaamse politie M.W., die tevens hoofd is van het Arrestatie-Team (A-Team). O.M zegt tjuri.


    Maak melding
  6. Alle instituten zijn in Suriname zwaar gecorrumpeerd. De politie, de narcotica brigade, de douane, het leger, verschillende leden van de wapendragers. Je kan je niet voorstellen hoe wijdverbreid en hoe deze corruptie zich als een kanker in het weefsel van de samenleving heeft genesteld. Bestaat er nog een integer bovenwereld in Suriname. De onderwereld heeft allang de bovenwereld overgenomen. Normen en waarden allang zoek in de failed state die we Suriname noemen. Zie ene Atompai met biljetten van 50 euros in Nederland strooien. Ik kan u verzekeren als dit goed geld was verdiend door eerlijk werken dan zou deze paarse NDP- er er 1000 keer over nadenken om met het geld te strooien. Vlees geworden criminele wetshandhaver. De nazaten van de paarse elite die dit land van al zijn waarde heeft beroofd, zit tot de zoveelste generatie op rozen. Ze hoeven nooit meer te werken. Zie de zoon Metiba die op Waterland zijn villa heeft met amfibische voertuigen. De grappenmaker gaat een master diploma kopen.


    Maak melding
  7. Vroeger speelden we een soort aftelspelletje . Ik ken de woorden niet echt want je zong gewoon mee met je eigen invulling Perung Perung mi Patrong …(aub wie heeft de tekst?)
    Zelfs de gewapende machten spelen nu onder werktijden e puru wang.


    Maak melding
  8. Erfenis (Legacy) van Desire Delano Bouterse. De man, die niet alleen het land, maar ook het volk vernietigd heeft. het zal heel lang duren om Suriname weer op het rechte pad te krijgen. gelet op mijn leeftijd zal ik dit niet meemaken,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES