zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan steekt vriendin met mes en meldt zich bij politie

Man steekt vriendin met mes en meldt zich bij politie

-

Does Travel - naar Suriname

De 23-jarige A.K. heeft zich woensdag bij de politie aangemeld nadat hij zijn 17-jarige vriendin met een mes had gestoken. Dit drama deed zich voor aan de Helenastraat in Suriname.
 
Vernomen wordt dat de verdachte zijn vriendin in haar kin en linker schouderblad raakte. Ze werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Haar gezondheidstoestand is stabiel
 
De verdachte heeft zich na het drama bij politiebureau Nieuwe Haven aangemeld. Volgens A.K. heeft hij het mes op de plaats delict achtergelaten. Het motief kan worden gezocht in de relatiesfeer.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar wordt A.K. in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. In de relationele situatie, met die leeftijd ging ik naar school, ik had niets te vertellen. En moest een voorbeeld zijn voor nog 9 anderen


    Maak melding
  2. Inderdaad Jantje, op die leeftijd studeerde ik en dacht geen haar op mijn hoofd (ik had toen nog haar) om mijn vriendin te steken met een mes, ik wilde op die leeftijd alleen maar lief zijn voor mijn vriendin, ik zette b.v. regelmatig bloemen in haar vaas.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES