zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInverzekeringstelling verdachten cocaïne in SLM-vliegtuig verlengd

Inverzekeringstelling verdachten cocaïne in SLM-vliegtuig verlengd

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij vijf mannen in verzekering werden gesteld na de vondst van cocaïne in een SLM-vliegtuig, is hun inverzekeringstelling woensdagochtend met 30 dagen verlengd door het parket in Suriname.

De verdachten zijn politieman Amanzo O. (31), SLM security medewerkers Orveo Z. (30), Radjeshkoemar K. (53) en beladers Elvis B. (40) en Giliamo R. (51). Ze werden een dag na de vangst door het BID-team, door de Narcotica Brigade opgeroepen en in verband met het onderzoek als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld.

De bijna 600 kg cocaïne die inmiddels is vernietigd zat in 17 dozen in het toestel verstopt. De dozen cocaïne waren verstopt aan de onderzijde van de cockpit. De zaak werd overgedragen aan de Narcotica Brigade die terstond een onderzoek startte.

Onderzoek zal moeten uitwijzen wat zich precies heeft voorgedaan op 6 maart.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Zeker gaat 1 van die 5 vogeltjes fluiten.😗 🎶🎶🎵..!!
    Te mi bin drapé mi bo miki din alla vijf sini leki wan twatwa.


    Maak melding
  2. Ik vermoed dat er in deze affaire een groot opgezette ” snitch actie “schuilgaat. Ik heb sterk de indruk dat ‘ vijanden ‘ worden aangegeven om belangen van andere personen veilig te stellen. Deze personen behoren niet tot de ruling party.


    Maak melding
  3. Had deze cocaïne Nederland bereikt en had de marechaussee dat op Schiphol ontdekt, dan was het einde oefening voor de SLM om in Nederland te landen. Alle landingsrechten zouden worden ingetrokken. Naast het menselijke ramp – ontploffing van het vliegtuig – de balen coke waren tegen de computers aangedrukt – dus de mensen in het vliegtuig zijn aan een ramp ontsnapt, was de SLM verleden tijd. Daar hoor ik niemand over.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES