maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBoekendonatie voor bewustwording klimaatverandering

Boekendonatie voor bewustwording klimaatverandering

-

Does Travel - naar Suriname

Shivaro Martodihardjo, lid van de Jeugdraad Suriname (JRS) van het district Commewijne, heeft op vrijdag 15 maart een boekendonatie project uitgevoerd met als doel de jeugd bewust te maken van klimaatverandering en hun betrokkenheid te vergroten.

Het project genaamd “Duurzame Dromen: Jeugd voor Klimaatinnovatie”, had als doel educatieve activiteiten te organiseren en partnerschappen te bevorderen voor toekomstige klimaatgerelateerde projecten.

Met een team van gedreven individuen, waaronder JRS-leden Brandon Wazirali, Ashish Kalisingh en Jonathan Vrede, de voorzitter van de Vereniging Jongeren van Commewijne Nafia Lalmahomed en het Nationaal Jeugd Instituut (NJI), werden acht GLO-scholen in het district bezocht. Deze omvatten OS 2 Meerzorg, OS 3 Meerzorg, OS Lust & Rust, EBGS Glockerschool, OS Marienburg, EBGS H.M Bielkeschool, OS Alkmaar en OS 2 Tamanredjo.

Het succes van het project was te danken aan de toewijding van het team en de bereidheid van de scholen om de gedoneerde boeken te accepteren. Het boek “Een avontuurlijke reis met de Groene Ambassadeurs”, geschreven door JCI-Unify, werd met enthousiasme ontvangen door de leerlingen.

Martodihardjo wil het team en de scholen bedanken voor hun inzet en bijdrage, en hoopt dat de leerlingen de boeken met veel plezier zullen gebruiken. Volgens hem heeft dit project niet alleen de jeugd bewust gemaakt van klimaatverandering, maar heeft ook bijgedragen aan het versterken van de banden binnen de gemeenschap en het bevorderen van milieubewustzijn onder jongeren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Ronald, dat heet opleiding…! Maar weet je wat de grootste vervuiling van, o.a. kinderhoofdjes zijn tegenwoordig?

    Dat zijn die irritante, betweterige, nietsontziende complotdenkers, zoals jij, die dusdanig de boel manipuleren, dat er momenteel kinderen onnodig aan ziektes (o.a. kinkhoest) komen te overlijden, waar ze voorheen tegen beschermd waren, door een simpele vaccinatie…!

    Mensen zoals jij, Ronald, zijn een regelrecht gevaar voor iedere samenleving…!


    Maak melding
  2. Klimaat verandering in de derde landen zoals Suriname “komt door de rijke landen”.
    Suriname heeft 1 miljoen inwoners en geen benoemingswaardige industrie….
    Zo is het en niet anders


    Maak melding
  3. Ernesto , dit boek zal de kinderen zeker bewust maken met het omgaan dat milieuvervuiling zeker ook te maken heeft met klimaatverandering , een heel goede boekendonatie
    de paarse aanhangers zullen dit afkeuren dat kinderen bewustwording wordt bijgebracht , kinderen moeten dom blijven


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES