zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameNPS installeert vier onderafdelingsbesturen in Wanica

NPS installeert vier onderafdelingsbesturen in Wanica

-

Does Travel - naar Suriname

Op weg naar de verkiezingen van mei 2025 is de Nationale Partij Suriname (NPS) bezig haar structuren te versterken. In dit kader zijn er op zondag 17 maart nieuwe besturen voor vier onderafdelingen binnen het district Wanica bij acclamatie gekozen en geïnstalleerd.

De installatie vond plaats door partijvoorzitter Gregory Rusland in Grun Dyari. Rusland hield de geïnstalleerde besturen voor dat er hard gewerkt moet worden richting de verkiezing van 2025 en de boodschap van de NPS duidelijk overgebracht moet worden.

“Wanneer de afgelopen jaren worden geëvalueerd is duidelijk dat in de periode onder leiding van de NPS ons land tussen 2000 en 2010 in een veel gunstigere positie was gebracht dan we ervaren met andere partijen vanaf 2010 tot heden”, zegt de voorzitter.

Binnen de huidige regeerperiode is een beleid gevoerd, waarbij in overleg met het IMF vele maatregelen getroffen worden om de economie te herstellen, echter een adequaat beleid richting de mofina wangs niet goed is uitgevoerd met alle gevolgen van dien.

“Mensen waaronder ook de zogenaamde middenklasse (leerkrachten, verpleging, politie, militairen, technisch en administratief personeel enz.) zijn gaan behoren tot de minder draagkrachtigen, waar wij als partij problemen mee hebben. In de periode 2000-2010 onder leiding van de NPS waren we al zover dat bepaalde zaken zoals stabiele koers, redelijke koopkracht, redelijke prestaties op de werkvloer, redelijke volksgezondheid en onderwijs evenals veiligheid waren bereikt”, aldus Rusland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Deze maakt totaal geen indruk op ons. Kijk goed naar de leden die geïnstalleerd zijn. Het zijn kinderen van personen die reeds in de structuren van de NPS zitten. Meneer Bobo wil gewoon via de media indruk maken. Na de verkiezingen in 2025 gaat het erg spannend worden binnen de NPS.


    Maak melding
  2. Als je naar de foto kijkt dan zie dat deze niet veel goeds uitstraalt. Er zijn twee groepen te onderscheiden. Een groep van mannen en ern groep van vrouwen.Het conservatisme zit diep geworteld in de NPS.De groep vrouwen straalt ook dynamiek uit.De mannen staan erbij alsof zij het beter weten. Mannen maken de dienst uit in de partij.Het zit in de cultuur van de NPS. De arrogantie,het betweters van de NPS straalt van hen af. Het heeft Suriname niet veel opgeleverd. Deze houding gaat de NPS wederom fataal worden.


    Maak melding
  3. PAS OP VOOR DE VELE POLITIEKE ORAKELS en BEDRIEGERS die vanwege de aangekondigde toekomstige exploratie en exploitatie van OLIE en GAS, er werkelijk alles aan zullen doen om wederom regeermacht in het land te bemachtigen!!!!!!!!! Let op: dit geldt ZONDER UITZONDERING voor ALLE partijen en personen die aan het bewind zijn geweest vanaf 1975 tot nu toe!

    Alle politieke partijen met regeermacht vanaf 1975 tot en met heden (2024), bestaan grotendeels ZONDER UITZONDERING uit ONBETROUWBARE CORRUPTE en CRIMINELE PERSONEN…….
    Waar Suriname MEER DAN OOIT TE VOREN, DRINGENDE behoefte aan heeft, zijn beschaafde en integer gecultiveerde personen die niet in partijbelang noch in eigenbelang, hard willen werken om het land leefbaar te maken en te houden om zodoende EINDELIJK de broodnodige DUURZAME ECONOMISCHE VOORUITGANG IN ALLE SECTOREN te realiseren.
    Kies daarom NOOIT MEER voor veroordeelde CRIMINELEN als bestuurders en DNA-leden.

    Suries dienen in mei 2025 MASSAAL en DEFINITIEF af te rekenen met al die partijen en die vele duivelse criminelen die vanaf 1975 tot nu toe, het land zogenaamd hebben “BESTUURD” maar in werkelijkheid het land bijna 50 jaren lang, hebben GETERRORISEERD EN LEEGGEZOGEN!!!
    De bevolking moet van nu af aan zelf zorgen voor die broodnodige FRISSE WIND die door het gehele politieke land moet gaan waaien…..vertrouw daarom NIEMAND….vooral geen NPS, geen ABOP, geen VHP, geen HP, geen NDP, geen PL etc…….

    WAAROM ZOUDEN AL DEZE PARTIJEN NU PLOTSELING WÈL KUNNEN ZORGEN VOOR DUURZAME ECONOMISCHE VOORUITGANG VOOR IEDEREEN, TERWIJL ZE DAAR IN EERDERE JAREN NIET VOOR HEBBEN KUNNEN ZORGEN?????
    Probeer op deze laatste vraag ZELF het antwoord te vinden waarbij de ENORME OLIE en GAS-INKOMSTEN, beslist niet uit het oog moet worden verloren!


    Maak melding
  4. WAT 20 maart 2024 Bij 00:37
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    RobG 19 maart 2024 Bij 09:45
    Als je naar de foto kijkt dan zie dat deze niet veel goeds uitstraalt. Er zijn twee groepen te onderscheiden. Een groep van mannen en ern groep van vrouwen.Het conservatisme zit diep geworteld in de NPS.De groep vrouwen straalt ook dynamiek uit.De mannen staan erbij alsof zij het beter weten. Mannen maken de dienst uit in de partij.Het zit in de cultuur van de NPS. De arrogantie,het betweters van de NPS straalt van hen af. Het heeft Suriname niet veel opgeleverd. Deze houding gaat de NPS wederom fataal worden

    robje g jij moet eens kijken in groepen van de ndp , die stralen niets uit lijken wel ☠


    Maak melding
  5. WAT 20 maart 2024 Bij 03:18
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    bhaktjondhar , het wemelt hier al van vele racisten , dagelijks komen de vhp haters met racistische opmerkingen tegen die oranje mensen , en het komt uit de paarse hoek die in holland zitten ,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES