zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidPetronas doneert 13 brancards aan AZP

Petronas doneert 13 brancards aan AZP

-

Does Travel - naar Suriname

Medisch directeur van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), Lindy Liauw-Kie-Fa, heeft op vrijdag 15 maart officieel de donatie van 13 brancards in ontvangst genomen van Petronas Suriname Exploration en Production B.V. (PSEPBV). 

De officiële donatie betreft 13 brancards die enkele weken geleden zijn geleverd. Liauw-Kie-Fa is zeer erkentelijk voor deze donatie, omdat het ziekenhuis hiermee aan een belangrijke behoefte kan voldoen. Ze merkt op dat vele brancards waarover het ziekenhuis beschikte wat functionaliteitsproblemen hadden en een stroeve werking vertoonden. “Deze nieuwe brandcards hebben meerdere functionaliteiten waardoor men meer kan doen hiermee. Het gevoel van comfort bij patiënten zal door de soepelheid een boost krijgen”, verklaarde mevrouw Liauw-Kie-Fa.

Zamri Baseri, de country head van PSEPBV, zei dat het bieden van hulp en subsidie door het bedrijf deel uitmaakt van hun ‘maatschappelijk impact programma’ en hun toewijding aan de bevolking van Suriname. “Waar we ook actief zijn, streven we ernaar om in contact te staan met de gemeenschap en bij te dragen aan de verbetering van hun welzijn en gezondheid.”

De keuze voor het AZP komt voort uit de band en samenwerking die PSEPBV met Staatsolie Maatschappij Suriname onderhoudt. Binnen deze samenwerking is er een speciale unit belast met het beheer en de uitvoering van dergelijke programma’s. Vanuit deze unit wordt bepaald welke bedrijven of instanties ondersteuning ontvangen in de vorm van donaties.

“Zodra we in Suriname zijn, streven we ernaar om op de lange termijn een voortdurend programma op te zetten. We hebben verder ook de intentie om op verschillende gebieden sociale activiteiten te ontplooien, zoals op het gebied van onderwijs, wat aanzienlijke voordelen zal opleveren voor de totale gemeenschap”, aldus Baseri.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. leuk en aardig , de oudere brandcards toonden een stroeve werking , nooit gehoord van onderhoud , alles wat wieltjes heeft , heeft onderhoud nodig , hebben jullie daar bij het azp geen onderhoud monteurs , de ziekenhuis bedden zullen ook wel in slechte staat zijn
    petronas u vergeet de andere ziekenhuizen , doneer hun dan ook brancards


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES