dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpenstaande boetes ter plaatse voldaan bij verkeerscontrole te Klaaskreek

Openstaande boetes ter plaatse voldaan bij verkeerscontrole te Klaaskreek

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) van het Korps Politie Suriname, heeft afgelopen vrijdag een verkeerscontrole gehouden te Klaaskreek.

De afdeling ANRS is belast met de executie van onder andere snelrecht vonnissen. Vanwege het groot aantal vonnissen worden de mensen opgespoord op hun adressen maar ook tijdens verkeersacties en als degenen het land via de Johan Adolf Pengel luchthaven, binnenkomen of willen verlaten.

De afhandeling van een snelrecht vonnis houdt in dat de persoon mag kiezen tussen één van de de twee soorten straffen die de rechter oplegt, te weten: een bepaald aantal dagen/weken in hechtenis of een boete bedrag.

Tijdens de controle te Klaaskreek zijn 28 reeds gevonniste snelrecht overtreders staande gehouden, die nog een boete open hadden staan. Allen hebben de opgelegde boete bedragen ter plaatse voldaan.

Ook zijn er vier personen staande gehouden en proces verbaal aangezegd in verband met het rijden zonder een geldig Surinaams rijbewijs.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Goed zo KPS, vaker dit soort acties om de wanbetalers te verrassen. Maar wat mij verrast is dat er tot aan huilens toe geklaagd wordt hoe slecht ze het hebben en vooral geen geld om rond te komen. Maar bij zulke acties ze allemaal een auto hebben met de hoge benzineprijzen en ook het geld om de boetes gelijk te voldoen, dus wie houdt wie voor de gek. In Suriname pinaaart alleen het deel dat echt zelf niets kan en de rest die roeptoeteren zijn politieke gelieerd of weten niet beter en zijn goed bemiddelt door huidige of vorige regeringen.


    Maak melding
  2. Het viel mij ook op. Jammer dat de boetes onbekend zijn.

    ZZP’er én mindfullness zijn in suri uitgevonden.
    De informele sector levert miljoenen op.
    Iedereen heeft wel een kleine hossel. Dus men werkt wel.
    De clue is om zo min mogelijk te werken voor heel veel doekoe.
    Geen slecht plan.

    Mindfullness; leef nu, yesterday is over en tomorrow is far away!

    Herkenbaar of niet dan!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES