dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist zonder rijbewijs valt in slaap en eindigt met voertuig in goot

Automobilist zonder rijbewijs valt in slaap en eindigt met voertuig in goot

-

Does Travel - naar Suriname

Een 24-jarige automobilist is afgelopen donderdag met zijn voertuig in een goot langs de Mohamed Rashied Pierkhanweg terecht gekomen.

De politie van Santodorp ontving rond 22.00 uur de melding van een auto in de goot met persoonlijke ongelukken. Ter plaatse aangekomen werd een grijze Toyota Funcargo in de aangrenzende goot aangetroffen.

Omstanders die eveneens ter plaatse waren, hadden de bestuurder van het voertuig reeds uit het voertuig gehaald. De bestuurder Josten reed over bovengenoemde weg en viel op gegeven moment in slaap achter het stuur.

Hij reed daarbij een Telesur Mast aan en belandde vervolgens in de goot. De bestuurder werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

Betrokkene is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Geen rijbewijs en toch achter het stuur kruipen en ellende veroorzaken. Justitie moet in deze alle kosten verhalen op Josten en indien dit niet mogelijk is de ouders laten opdraaien. Dit soort maatregelen kunnen er voor zorgen dat men bewuster wordt en de ouders hun kinderen gaan aanspreken en goed opvoeden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES