woensdag, mei 1, 2024
HomeNieuws uit NederlandKLM vlucht uit Suriname wijkt uit naar Ierland

KLM vlucht uit Suriname wijkt uit naar Ierland

-

Does Travel - naar Suriname

Een KLM vlucht die gisteravond vanuit Suriname vertrok richting Amsterdam, heeft moeten uitwijken naar de Shannon International Airport in Ierland.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ging om een medische stop, omdat een passagier aan boord dringende medische hulp nodig had.

KL714 uit Paramaribo, kwam vanmorgen uiteindelijk met een zogeheten medical delay van 1,5 uur om 07.38u vanuit Shannon aan op Schiphol.

Wat er met de passagier aan de hand was is niet bekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. KLM begrijp ik ook niet ik heb ook bij KLM gewerkt internationaal stewardess raar verhaal un hende por splicami kiko ta pasando👂👂🤔


    Maak melding
  2. Shila, jij als ex-stewardes vindt het toch ook.vreemd dat het vliegtuig honderden, als het geen duizend kilometers van de route afwijkt om helemaal in Ierland te gaan landen? Als het vliegtuig in Engeland was geland, had ik daar niets over gezegd. .


    Maak melding
  3. henkes bij jij soms stoned of zo , lul duizenden kilometers omvliegen , jij hebt zeker nog nooit gevlogen van suriname naar holland en je kunt zien op flight tracker dat ze eerder in ierland zijn dan engeland , en als ze op de hoogte van portugal zijn en daarvoor kiezen dan vliegen ze om , en dan naar holland zijn ze 3 uur meer tijd nodig ,


    Maak melding
  4. Wat, wat klets je, ben je piloot of zo? Toen ik nog tussen Suriname en Nederland vloog, maakte het vliegtuig een tussenstop in Portugal en nooit in Ierland Maar omdat ik.geen piloot ben, vraag ik het aan een piloot, ik heb namelijk geen globe bij de hand, het zou dus best kunnen dat het vliegtuig van Suriname naar Nederland over Ierland vliegt. Een kaart geeft een vertekend beeld van de wereld, de kortste route op de kaart is in werkelijkheid (op de globe) vaak niet de kortste route. Van Nederland naar Japan vliegen doet men b.v. door naar het noorden te gaan via de Noordpool i.p.v. naar het oosten over Rusland.


    Maak melding
  5. Heren, heren, alleen kalmte kan u redden…!

    Het is niet de piloot die bepaald waar hij zal gaan landen, maar de verkeersleiding. Het feit dat er zich in Engeland de drukste vliegvelden van Europa bevinden en dus niet de snelste landingsmogelijkheid biedt, is er gekozen voor de meest voor de hand liggende oplossing. Daar het een dringende medische noodzaak betreft (levensbedreigende maagproblemen, of zo) wordt er gekozen voor de snelste landingsmogelijkheid en dat is Ierland gebleken (met hun permissie uiteraard), so what’s the big fuzz…!

    By the way, Ierland is een onafhankelijke staat en ligt vlakbij Engeland. Noord-Ierland echter, maakt deel uit van het Verenigd Koninkrijk (de staat Engeland) samen met Wales en Schotland.

    Tan bun (en denk aan jullie bloeddruk)


    Maak melding
  6. henkes , je bent verbaasd he , toussaint zegt het goed , maar ze vliegen ook wel eens nabij portugal dan over noord frankrijk dan over belgie en dan naar amsterdam
    de meeste vluchten gaan richting ierland maar maken dan een bocht en vliegen over london en dan naar amsterrdam
    de verkeersleiding bepaald de route


    Maak melding
  7. WAT, ik ben helemaal niet verbaasd hoor. Door vragen te stellen leerde ik wat van Toussaint. Dat is iets wat jij ook zou moeten doen, dan leer jij misschien ook wat.


    Maak melding
  8. Als een vliegtuig een noodlanding moet maken (vanwege technische- of medische problemen), zal geen enkel land eerst om geld of landingsrechten gaan zeuren, dat vliegtuig krijgt gewoon toestemming en voorrang om te landen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES