dinsdag, april 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameJairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik wint eindelijk weer

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik wint eindelijk weer

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse UFC-vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft zaterdagavond tijdens het hoofdgevecht van UFC Vegas 87 middels TKO gewonnen van de Rus Shamil Gaziev.

De referee beëindigde het aanvallend gevecht aan het eind van de vierde ronde en de vechter van Suriname werd uitgeroepen tot winnaar.

Gaziev had problemen met zijn rechteroog na flinke slagen van ‘Bigi Boy’ in het gezicht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Debby,
    Als dat zo is wat je schrijft, dan is dat geld hard nodig om de staatsschuld die jouw onderontwikkelde leider heeft achtergelaten in te lossen. Wanneer ga jij de steentje bijdragen. Je mag wel kritiek hebben , maar je moet ook oplossingen aandragen om het land vooruit te helpen en ik denk dat jij met je IQ daartoe niet in staat bent. Je klets maar in de ruimte. In jou leven zal je niet verder komen dan aanmerkingen maken en dat laat je ook keer op keer zien. Sur staat bol van zulke mensen. Niet of weinig geschoold en toch denken dat ze het beter weten. Om jouw IQ te verbeteren zou ik je adviseren om je getto te verruilen voor een wijk waar goed geschoolde mensen wonen.


    Maak melding
  2. Bigi Boy
    Gefeliciteerd. Jij houdt het tenminste binnen de ring en laat je je vuisten spreken. Je maakt een afspraak waarin dag en tijd bepaald wordt. Je valt niet plotseling van achter aan. Om snel en aan veel geld te komen gebruiken anderen vuurwapens etc. met alle gevolgen van dien. Ze laten op jonge leeftijd het leven en dan hoor je hun moeder janken dat hij een goede persoon was.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES