maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijHimmat uit Nederland voert 27ste Goede Doelen project uit in Suriname

Himmat uit Nederland voert 27ste Goede Doelen project uit in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vriendengroep Himmat uit Nederland heeft de afgelopen week haar 27e Goede Doelen project uitgevoerd in Suriname. Sociaal zwakkeren, kindertehuizen, scholen, sportverenigingen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen e.a. zijn in aanmerking gekomen voor hulpgoederen, rollators, rolstoelen en school-en sportattributen.

Met dit “Goede Doelen project SU” proberen deze 50-plus vrienden een bijdrage te leveren aan het sevá- gebeuren in Suriname. In Nederland worden de hulpgoederen het hele jaar door verkregen via relaties en netwerkcontacten en wordt de opslag – transport – inklaring- uitlading en distributie in eigen beheer uitgevoerd. Vertraco Shipping transporteert de container kosteloos naar Suriname; stichting OHM krijgt van de regering van Suriname gedeeltelijke invoerrechten ontheffing.

Samen met een lokaal netwerk en Stg. OHM worden behoeftigen, tehuizen, scholen enz. geregistreerd. Op woensdag 28 februari 2024 is de distributie aangevangen vanuit de Matesaloods die ook kosteloos ter beschikking is gesteld.

Bij de overhandigingsceremonie hebben ook de DNA leden Gajadien, Mangre, ex-vp Sardjoe en Volksgezondheidsminister Ramadhin het woord gevoerd en lofuitingen gedaan aan VG Himmat en partners. Dit keer zijn ongeveer 230 personen en instanties bedacht.

Naast het sociaal werk hebben de vrienden vriendschappelijke veteranen voetbalwedstrijden gespeeld tegen Randjiet Boys, Perkas te Leiding 9a alwaar ook samen met de vrienden van Saramacca Polder blinden en slechtzienden een gezellige dag is bezorgd. Een gezellige avond te Jungle Camp, een boottocht over de Surinamerivier en enkele social events van vrienden maakten hun bezoek compleet.

Met een beleefdheidsbezoek aan de president van Suriname blikt VG Himmat tevreden terug op dit 27ste Goede Doelen project en zal de ervaringen evalueren voor haar toekomstige planning.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Ook zo een oplichtetij. De mensen die de spullen nodig heben krijgen ze NIET. Hier komt ht bij bepaalde kliek en wordt verkocht en/of verhuurd.


    Maak melding
  2. Nou Debby, ik reageer nooit op jou content maar nu sla je de plank behoorlijk mis.
    Als je goed leest dan zie je dat dit een no profit organisatie is en alle spullen op de plek komt waar het nodig is.
    Je bent altijd zo negatief, niets kan je van het goede inzien, ik zou zeggen verbeter de wereld en begin bij jezelf.


    Maak melding
  3. Moordenaar bouta heeft FLINK gestolen, Abraham heeft flink gestolen, wat hebben ze gedaan voor het volk? brunsie heeft zoveel kapitaal, wat doet hij voor het volk?Wortel idem dito…geen van deze figuren hebben geïnvesteerd t.b.v. oa het eigen volk. Himmat wederom bedankt…. Laat haters haten laat praters praten……..


    Maak melding
  4. Ja Debby jouw soort moet maar eens voor het eigen soort zorgen. Aan de naam Himmat te horen is het een Hindoestaanse stichting die hulp aan alle Surinamers geeft. Je bent een ondankbaar sujet.


    Maak melding
  5. Debby merendeels van hulp gaat naar jou soort. Lees eens al je commentaar en wat je schrijft. Noem maar een ding op wat ndp beter deed? Zelf doe je niks en maar kakelen als een kip zonder kop.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES