dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEchtpaar op klaarlichte dag overvallen, mishandeld en gekneveld achtergelaten

Echtpaar op klaarlichte dag overvallen, mishandeld en gekneveld achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Een echtpaar in Suriname kreeg vrijdag op klaarlichte dag de schrik van hun leven toen drie criminelen een overval in hun woning te Paranam hebben gepleegd.
 
De heer des huizes R.J. (65) was op dat moment in de slaapkamer toen hij plotseling zijn vrouw buiten hoorde gillen. Zijn partner was op het achterterras bezig met werkzaamheden.

Op een gegeven moment hoorde hij zijn vrouw schreeuwen. De man kwam naar buiten en werd meteen overvallen door een rover die gewapend was met een vuistvuurwapen. Hierna stormden nog twee anderen ongewapende en gemaskerde criminelen binnen.

Het echtpaar werd gekneveld geblinddoekt en mishandeld achtergelaten. Kort daarna lukte het de heer des huizes zich te bevrijden, echter waren de daders op vertrek met medeneming van zijn voertuig.
 
De 65-jarige aangever klaagde van pijn aan zijn borst daar hij een trap moest incasseren van één van de daders. Ook zijn vrouw klaagde van pijn aan haar rechter pols.
 
De rovers zijn ervandoor met een grijze Toyota Vits met het volgnummer PK 43-20, twee flatscreen televisie toestellen met bijbehorende remote,  sieraden en een tas met daarin 1000 SRD. Ook werden de mobiele telefoon alsook pinpas en rijbewijs meegenomen.
 
De daders hebben via de achterdeur, die openstond de woning betreden. De politie van Paranam heeft de zaak in onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Hoe kan en durft men tegenwoordig nog deur(en) open te laten! Suriname is een land dat overspoeld is met rovers en geweldenaars en deze zijn overal, behalve op plaatsen waar ze vandaan komen. Van werken hebben ze nog nooit gehoord.


    Maak melding
  2. WERK VAN NDPERS = GETTO = BRANSTICHTEN = BEROVEN = VERMOORDEN = MASSAMOORDEN = DRUGS.
    ALLE BRANDEN = IN OPDRACHT VAN NDP TOP
    MASSAMOORDEN= NDP TOP
    DRUGS MAFFIA PRAKTIJKEN = NDP TOP
    BEROVINGEN=NDP GETTO VOLGELINGEN
    MASSAMOORDENAARS OPAJOELIES VAN 80 JAAR DIE VLUCHTEN IN ROLSTOEL = NDP TOP.
    BULLMASTER MET DIPLOMA ASHWIENA ADHIENA = NDP TOP.


    Maak melding
  3. Ik hoor die grote bek van Gayadien nu niet. We zouden veilig zijn. Geen ene malle moer kan deze regering.
    Moet je 24/7 achter gesloten deur zitten??
    En die foetoe boys/gatlikkers als LESLEY zoeken altijd schuldige bij NDP . Noem je eigen naam. Je lijkt om Lesley te heten. Lozer.
    Zit maar je valse zaken te posten. In India doen ze ht ook, voor die aalmoes


    Maak melding
  4. Dus wil zeggen dat je hele dagen opgesloten in je huis moet blijven, want rover komen om spullen te halen ,waarvan men niet eens weet hoe of t gekocht en ervoor gezweet is.


    Maak melding
  5. Ik snap Debbie niet. Haar begrip en logisch denken lijkt op hol geslagen.
    Gajadin vraagt elke keer om
    Veiligheid
    Amoksi is de minister van Justitie. Die moet voor veiligheid zoregn, beweert steeds dat eraan gewerkt wordt. Misschien helpt dat de criminaliteit juist toenemen.
    Wat India ermee te maken heeft snap ik nog minder. Het gaat over Suriname. Misschien moet Debbie een keer een bezoek brengen aan het cellenhuis….


    Maak melding
  6. Ach Debby de Indiërs lossen hun armoede an andere problemen zelf op. Ze houden hun handen niet op voor hulp. Tienduizenden Afrikanen vooral uit Nigeria gaan jaarlijks naar India voor “studiedoeleinden “. Velen van hen komen in de criminaliteit terecht en vrouwen in de prostitutie. Nigeriaanse criminelen worden zonder pardon uit het land gezet wat in Nigeria weer tot verontwaardiging leidt. Volgens hen wordt door de Indiase regering gediscrimineerd. En desondanks gaan ze toch naar India.
    Trouwens, de overheid van India neemt alle kosten van opvang en studiekosten voor haar rekening. Nigeria is maar wat blij dat ze veel van de criminelen kwijt is.
    Vraag aan jou: welk Afrikaans land heeft in Suriname geïnvesteerd???


    Maak melding
  7. Je hoeft mij niet te snappen. Toen NDP aan de macht was had hij hoop te mekkeren. Nu zit zn snuit in zn uitlaat.
    Kom niet gillen over veiligheid want de politie kan niet met een knuppel en op de fiets en blote voeten achter criminelen aan. Als Pan Am $8 miljoen gratis krijgt waarom kan politie geen materiaal krijgen???


    Maak melding
  8. Debby, het land is onveilig omdat vele zwaarten het onveilig maken. Alleen en alleen daarom is het land onveilig.
    Dus klaag niet over de regering maar over de mentaliteit van deze soort zwaarten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES