maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Sluiting brug leidt tot lange files op eerste dag

VIDEO: Sluiting brug leidt tot lange files op eerste dag

-

Does Travel - naar Suriname

De sluiting van de Saramacca Doorsteekbrug in Suriname, heeft op de eerste dag voor veel verkeersoverlast gezorgd. Dat blijkt uit beelden die weggebruikers op social media hebben geplaatst.

Vanaf woensdag 28 februari 2024 is de brug voor circa een jaar afgesloten voor alle verkeer. De brug voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen en zal vervangen worden door een volledig nieuwe brugconstructie met zes rijstroken, waarvan drie om drie gescheiden rijstroken.

Het verkeer wordt omgeleid via de Beekhuizen brug (Vabi brug) en de Saronbrug, die de dichtstbij gelegen alternatieven zijn.

Op social media is te zien dat dit heeft geleid tot lange files en drukte op de wegen (foto). Een weggebruiker maakte deze beelden:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. De mensen wilden gewoon afscheid nemen van de brug, haha.
    Nee serieus, we kunnen een jaar of langer verkeersellende verwachten. Het wordt chaos op chaos en veel solidariteit en begrip onder de weggebruikers.
    Wonend in Noord merk je niks van deze ellende enkel als je naar Pengel moet.


    Maak melding
  2. Het is nooit goed met enkele volksstammen. Wanneer die brug niet verbreed zou worden; dan had je dat eeuwig geklaag over files vanaf menko en verder.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES