dinsdag, mei 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrunswijk: "De klokkenluider moet ook een keertje verschijnen"

Brunswijk: “De klokkenluider moet ook een keertje verschijnen”

-

Does Travel - naar Suriname

De anonieme klokkenluider die de vermeende corruptieve handelingen in de Pan American case onder de aandacht van de procureur-generaal heeft gebracht, zal volgens vicepresident Ronnie Brunswijk niet eeuwig anoniem kunnen blijven.

“De pg gaat de klokkenluider toch ook moeten horen? De klokkenluider moet ook een keertje verschijnen. Al ben je een anonieme getuige. Mensen hoeven je dan niet te kennen, maar de pg gaat die persoon toch kennen”, zei Brunswijk woensdag voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM)-vergadering.

Hij ontkent zelf deze anonieme klokkenluider te zijn. De tweede man van het land deelde mee dat hij de behandeling van de zaak tot twee keren toe heeft laten aanhouden, omdat er onder andere een Public Private Partnership (PPP)-overeenkomst ontbrak. Juist op de volgende regeringsvergadering waar hij niet aanwezig was, is deze zaak toch goedgekeurd. Eerder zei hij dat hij deze case tot drie keren toe had laten aanhouden.

Als reactie hierop zei Openbare Werken-minister Riad Nurmohamed vorige week op een persconferentie dat de vp ook in de regering zit en daarom ook zijn verantwoordelijkheid moet nemen.

Brunswijk zelf is al moe om over deze case te praten en verwijst naar de notulen van deze vergadering. Hij stelde dat hij zowel president Chan Santokhi als minister Nurmohamed bij de eerste twee behandelingen reeds had duidelijk gemaakt geen bezwaar te hebben met Pan American Real Estate of welke ondernemer dan ook zolang de overeenkomst met de ondernemer wel aanwezig is.

Wel is hij ervan bewust dat deze case voor grote schade heeft gezorgd bij de coalitiepartijen. Ook bij hem aangezien iedereen met de haren erbij wordt gesleept.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Rowdie ,
    Klokkenluiders zoals Quasi Modo zijn er tegenwoordig helaas niet meer. Nu heb je slappe aftreksels die zich verschuilen.
    dan weet je dat deze klokkenluider uit de partij komen van hoefdraad en bouterse , die twee verschuilen zich ook


    Maak melding
  2. “…
    Eerder zei hij dat hij deze case tot drie keren toe had laten aanhouden.
    …”

    Kownu Kronto heeft laten aanhouden ?

    Volgens anderen zit de vork anders in de steel. Het inderdaad niet in 1 keer doorgevoerd en het is inderdaad meerdere afgekeurd omdat het niet volledig was.
    Maar dit was niet door toe doen van Kownu Kronto. Hij wil nu alleen heilig boontje spelen.

    No kon taigi mi frans yere.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  3. In Suriname hebben we nu ook de klokkenluider van mongotapu.
    Ze moeten zijn klokkenspel in een bankschroef doen en dan zal hij gelijk, toegeven dat hij de zogenaamde klokkenluider is.


    Maak melding
  4. Dit is niet de eerste keer dat men bij afwezigheid van de VP een zeer belangrijke kwestie heeft doorgedrukt (afgehamerd)). De laatst bekende kwestie was de definitieve benoeming van de PG. Het is volgens mij een strategie van de VP, zijn handen wassen in onschuld, niet mee tekenen maar ook niet tegenhouden. Dus niks sneaky zoals de Vp het wil laten lijken.


    Maak melding
  5. Inderdaad, het valt wel op wie de berichten van de klokkenluider als headlines gebruiken in hun propaganda.

    Het doel van deze zogenaamde klokkenluider and friends is destabilisatie !

    Waar hangt de klepel !
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES