maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameLouis Vismale: "Ik ben aan geen enkele politieke partij gelieerd"

Louis Vismale: “Ik ben aan geen enkele politieke partij gelieerd”

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen weekend liet de Surinaamse politieke partij Pertjajah Luhur (PL) weten dat Louis Vismale van 1 voor 12, officieel zou zijn toegetreden tot de rood-witte partij in Suriname. Vismale, die momenteel in Nederland vertoeft, zei in een interview op Stanvaste Radio echter dat hij aan geen enkele politieke partij is gelieerd.

De goedgunstige Louis, die tijdens een ressortmeeting in Para is gepresenteerd aan de samenleving, zegt dat hij altijd aanwezig is wanneer hij door welke politieke partij dan ook wordt uitgenodigd.

“Omdat mi e feti gi a armoede fu Sranan. En ifi unu kan yepi a armoede, dan wiens soort partij wan bondru kon fu yepi a armoede, mi de na a partij dati. Dan mi e ondersteun a partij fu bestrijd a armoede ini Sranan. Maar mi ne go fu yepi wan politieke partij fu snapu tap podium en tak podiumtaal. Ik hou me bezig met armoedebestrijding en dat is de missie van 1 voor 12”, aldus Vismale.

Indien politici beweren dat hij zich heeft aangesloten bij een bepaalde partij, dan laat Vismale dat voor hun eigen rekening.

Hij beweert op het podium op 18 februari jl. in Para slechts te hebben aangegeven dat de PL op zijn steun kan rekenen wanneer het gaat om de armoedebestrijding voor de minder draagkrachtigen. Daarmee heeft hij helemaal niet bedoeld dat hij zal toetreden tot de partij. Dezelfde steun zal hij ook aan andere partijen wanneer het om armoedebestrijding gaat. Voor nu is zijn focus de Stichting 1 voor 12 en het helpen van sociaal-zwakkeren.

“Fu yepi poti sma. Dat na mi missie. Alla man mag abi en stunt tap den fasi, maar ik maak me niet druk daarmee”, aldus Vismale die tijdens de afgelopen verkiezingen van 2020 bij de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) zat en als kandidaat #2 in Paramaribo in totaal 560 stemmen kreeg.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Zegt deze jongen nou dat Somo liegt?
    Zegt deze jongen nou dat hij echt niet wist dat er misbruik zou kunnen worden gemaakt van het feit dat hij de uitnodiging heeft geaccepteerd om aanwezig te zijn op zo’n meeting. Dus niet om aanwezig te zijn om te gaan praten met de kopstukken van PL, maar om aanwezig te zijn op de meeting
    Come on boy


    Maak melding
  2. LAAT HET DUIDELIJK ZIJN:

    VISMALE DOET AL JAREN SCHENKINGEN VAN DERDEN AAN ARMEN VOOR EEN GEDEELTE IN EIGEN BROEKZAK. HIJ DOET GOED WERK. PRIMA UITSTEKEND MI BOI.

    NIKS MIS MEE ALS ER KOSTEN GEMAAKT MOETEN WORDEN.

    MAAR DE LAASTE TIJDEN WIL HIJ TE GROTE PROJECTEN VOOR MENSEN DOEN ZOALS BOUWEN VAN HUIZEN EN DAT IS NIET GOEDKOOP. PRECIES DAAR MAAKT VISMALE ZIJN NJANG.

    PE JE WROKO NA DRAPE IE MOES NJANG.

    IEDERE KOE HEEFT VISMALE AL DOOR. HIJ PROBEERT MET ZIJN ZEGGEN UIT ALLE POTTEN MEE TE ETEN.
    DAN IS HIJ VIS DAN IS HIJ VLEES DAN IS HIJ VEGA ETC ETC


    Maak melding
  3. Dat Somo een sakasaka is wisten we.
    Als Vismale lid geworden is van PL, waar is zn lidmaatschapskaart???
    Zo wilt Somo zetels halen???
    Vismale, politiek a no fu yu en al helemaal geen dode partij.
    Somo lokt mensen met kinderdag en bigi sma dey of markt mt zg goedkope spullen.


    Maak melding
  4. Somohardjo is een Surinaamse politicus van de oude stempel, Vismale is gewoon een ouderwetse filantroop. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om te achterhalen wie van hen de waarheid spreekt en wie liegt alsof het gedrukt staat?


    Maak melding
  5. Hij helpt geen armen maar hij leeft ten name vn d armen, hij is een leegloper, hij verrijkt zich op die manier. Geef en blijf stil dan bn j een mens, promoot j zelfe niet om t stelen!!!


    Maak melding
  6. Meneer Vismale no por a stichting foe joe nohhh.begin aub niet met de politiek.m’n gaat je echt kwalijk nemen.if joe no arki politiek ow broko joe programma.


    Maak melding
  7. Dok , vismale is iemand die niets gratis doet , hij steelt ook als de raven , mooi weer spelen in een donkere wereld , en vismale stond op de lijst van de hvb in 2020 , vismale is een vriend van de ndp , wat zal de pl hierover zeggen


    Maak melding
  8. Vreemd dat men zonder bewijs Vismale waagt aan te vallen.

    En dan vaak van lieden die zelf alleen maar praten, maar zelf geen Mars uitvoeren … Schuif hoor!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES