dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist rijdt 54-jarige fietser aan en laat deze in hulpeloze toestand achter

Automobilist rijdt 54-jarige fietser aan en laat deze in hulpeloze toestand achter

-

Does Travel - naar Suriname

Een 54-jarige fietser is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij was aangereden door een automobilist aan de Hannaslustweg in Suriname.

De bestuurder van de personenauto is daarna doorgereden en heeft de fietser in hulpeloze toestand achtergelaten.

De Surinaamse politie kreeg de melding omstreeks 21.12u binnen via het Command Center. Reagerend daarop gingen de wetsdienaren van bureau De Nieuwe Grond ter plaatse voor onderzoek.

Ze constateerden dat het slachtoffer door de aanrijding zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen en per ontboden ambulance afgevoerd moest worden naar de Spoedeisende Hulp.

Het vermoeden bestaat dat de fietser een beenfractuur heeft opgelopen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Unit Verkeer Midden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. @Rowdie (26 feb 11:39 uur)

    Waar staat dat de doorrijder (gelukkig) zelf de politie heeft gebeld? De doorrijder heeft het slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten.


    Maak melding
  2. Negen van de 10 fietsers en bromfietsers in Suriname rijden ’s avonds zonder verlichting, je kan daarom met aan zekerheid grensende waarschijnlijkheid zeggen dat ook deze fietser zonder licht reed. Dat gaf de automobilist nog niet het recht om door te rijden. Gelukkig heb ik nog nooit een van deze, erom vragende onverlichte, meestal in het zwart gekleede gekken aangerden, maar ik kan het me heel goed voorstellen dat je de neiging krijgt om door te rijden als dat mocht gebeuren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES