dinsdag, mei 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameSally en Vismale toegetreden tot Pertjajah Luhur

Sally en Vismale toegetreden tot Pertjajah Luhur

-

Does Travel - naar Suriname

De welbekende Sambel Trasie cabaretier Sally The Rising Star, alter ego van Rubesh Kartopawiro en de goedgunstige Louis Vismale van 1 voor 12 zijn officieel toegetreden tot de Pertjajah Luhur (PL).

Zij werden tijdens de ressortmeeting in respectievelijk Saramacca en Para gepresenteerd aan de samenleving. Zowel Sally als Vismale kiezen voor de PL omdat zij zich kunnen terug vinden in de ideologie van de partij.

Sally tekent op dat de PL een pionier is in de politiek in Suriname. “Het is de PL die de eerste Indiaanse en Chinese vrouw heeft geplaatst in De Nationale Assemblee (DNA) en is pionier geweest in zovele sociale projecten”.

Een ander reden waarom Sally besloten heeft de politiek in te gaan is, omdat zij meer voor het Surinaams volk wil betekenen. Zij zegt de politiek 20 jaren vanuit de zijlijn te hebben gevolgd. “En eerlijk gezegd, het gaat niet goed in de politiek hier in Suriname. Den man no set eng lek fa den be moes seting”.

De cabaretier wenst niet nog 20 jaren toe te kijken en nog weer 20 jaren zitten klagen. Daarom heeft zij gemeend om met haar intrede in de politiek daar verandering in te willen brengen.

Vismale geeft aan dat de sociale kracht van de PL hem het besluit heeft doen nemen om zich aan te sluiten bij de partij. Samen met de PL hoopt hij veel meer hulpbehoevenden te kunnen bereiken en helpen. De PL kan altijd op zijn steun en kracht rekenen in het belang van de armoedebestrijding voor de minder draagkrachtigen.

PL-voorzitter Paul Somohardjo is erg tevreden met deze twee aanwinsten voor de partij. Hij weet als geen ander dat deze twee de partij ondersteunen in het belang van land en volk. “Zij hebben alles, zij hebben niks meer nodig en toch joinen ze de PL.

Somohardjo verwelkomt Vismale, Sally en alle anderen die zich willen aansluiten bij PL met open armen. “Want hoe groter de PL wordt hoe socialer het beleid van de volgende regering zal zijn”, aldus Somohardjo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Dat valt me echt tegen van Vismale. ‘Mi e denki dati Vismale e bigin male’. Anders kan ik het niet verklaren dat een man, die zo begaan is met het lot van de minder bedeelden in de samenleving, zelfs maar kon overwegen toe te treden tot een van de grootste boevenbendes van Suriname.


    Maak melding
  2. Deze regering doet het zo slecht, dankzij hun komen er nog meer mensen om hulp vragen. Sorry Vismale, je hebt een foute, domme stap gemaakt.
    Als he met politiek begint en vooral met een PL?? Ik ben bang dat je sponsoren en hulp gaat verliezen. Mensen gaan denken, mijn geld gaat niet naar Somo


    Maak melding
  3. De toon is gezet!
    Jullie zullen weer massaal naar het optreden gaan v die sally en visman geen idee wie die man is.

    Sally vergeet dat pl ook in de regering zit, dus “Den man no set eng lek fa den be moes seting” is pl ook debet aan, sterker nog die minister v soc zaken is vervangen omdat hij een zooitje v heeft gemaakt.


    Maak melding
  4. Haha

    De PL wil net als de NDP en ABOP stemmen winnen met comedy en entertainment.

    Is er echt maar 1 politieke partij in Suriname die op basis van kennis en kunde zich probeert te profileren !

    Beste landgenoten, willen wij verbetering in politiek Suriname of moet politiek Suriname een comedy show blijven.

    Don’t let them fool ya.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  5. debby , deze twee hebben goed gekozen , zij verafschuwen de ndp ook en 70 procent van het volk wil dat de ndp opdondert , jou ndp heeft Suriname in een diepe put gestort , en dat wordt niet vergeten , de ndp zal niet meedoen in 2025 , en debby wij krijgen gelijk dat de ndp niet meedoet met de verkiezingen van 2025 , de toppers willen nog geen andere voorzitter voor de ndp kiezen , ze slaan letterlijk elkaar om de oren wie de baas moet zijn , en debby , als voor oktober2024 geen nieuwe voorzitter hebben dan mag de ndp niet meedoen , debby, dan zal Suriname uit de put komen


    Maak melding
  6. Eindelijk weet ik of deze vetgemeste lelijkerd een man is of een vrouw.
    Wel… somo lult altijd tijdens n massameeting hoe goed hij kan wippen op n neer n keer op keer.doen jullie ht lekker met elkaar hoor viezerikken .soort zoekt soort op.n vismale wat valt te halen bij pl? Zeker hft jw javaanse buitenvrouw je overgehaald. Hopelijk eindig je niet in n bamie n pitjelkrot.


    Maak melding
  7. We leven toch in Suriname….
    Toetreden tot een politieke partij wil nog niet zeggen dat je op de partij gaat stemmen. De kans dat men op de verkiezingsdag zijn Stem op de partij uitbrengt is niet met zekerheid te vast te stellen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES