dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (68) belandt in gevangenis na wandeling met gestolen kleding en schoeisel

Man (68) belandt in gevangenis na wandeling met gestolen kleding en schoeisel

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van bureau Geyersvlijt heeft op maandag 12 februari de 68-jarige Carlo M. in verzekering gesteld nadat een aangever van een inbraak hem aan de Wilhelminastraat had gesignaleerd met de gestolen kledingstukken en schoeisel aan zijn lijf.

In de maand december 2023 deed de aangever, M.S., aangifte van diefstal middels braak en vernieling waarbij er schoenen, kledingstukken, levensmiddelen, een televisie en USD 700 uit zijn woning waren weggenomen.

Ook vernielde de verdachte opzettelijk enkele schroten van de muur. Deze handelingen zijn op de camerabeelden van de benadeelde vastgelegd, meldt het Korps Politie Suriname.

Bij zijn voorgeleiding kon de verdachte Carlo de herkomst van de goederen niet verklaren. De politie van bureau Geyersvlijt onderzoekt de zaak verder.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
  1. Volgens mij is hij op latere leeftijd ontspoord. 68 jaar oud, betekent in 1956 geboren worden. In die tijd kregen we een Spartaanse opvoeding en dat was o.a. gehoorzaamheid, hard werken en respect tegen ouderen. En als je daaraan niet voldeed werd je gewoon in elkaar geslagen. Ik weet dit uit ervaring .
    Mijn vermoedens. Deze man is veranderd tijdens de periode van de militairen.


    Maak melding
  2. Hij lijkt geen heler te zijn maar gebruikt (een deel van) het gestolen waar zelf.
    Straks kom je nog een man tegen die het gestolen slipje van jouw vrouw draagt. Vindt je hem dan sexy?


    Maak melding
  3. Is deze kruimel diefstal nog niet verjaard? Zomaar heeft de politie de ‘pródó wáká’ van deze bejaarde misdadiger wreed verstoord. De politie zou haar tijd beter moeten besteden door de ondergedoken DiDibri op te sporen. Die bejaarde mega misdadiger hield een tijdje geleden zijn eigen ‘pródó wákás’ met de door hem gestolen sjerp en ambtsketen en die @#$% loopt nog vrij rond te genieten van het leven.


    Maak melding
  4. No spang mense…nibte e kong foe leg deng man uit dat hij(” een senore burger” :):) van het land; jarenlang zijn krachten gegeven ((in cellenhuizen)) door verkeerde of een gebrek aan medicatie niet wist dat hij in andermans huis of klerenkast bezig was…hij kon het daarna ook niet weten want de kleding paste hem goed>> of gewoon hij is dementerend en het is die arme man niet aan te rekenen>> geef hem een extra monie karta enz


    Maak melding
  5. Carlo is 68 jaar, hij is één van die oude studenten van de paarse school. Zijn opleiding startte op 25 februari 1980. Toen was Carlos 25 jaar. Omdat studeren en of leren werken geen vakken zijn op de paarse school en alleen de grote jongens goede cijfers haalden op de paarse school restte er voor Carlo niks ander over dan kruimeldief te worden. Carlo heeft niet geleerd dat wat niet van jou is, niet van jou is. Oude kruimeldieven als Carlo zijn zielige figuren, ze stelen zelfs hebi’s van andere mensen.


    Maak melding
  6. Ja inderdaad wat heeft hij van zijn leven gemaakt toen hij jonger was en sterk en 68 jaar nog op dievenpad kruimeldief is een kleine stofzuiger misschien toen hij jonger was was hij kruimels aan het stelen who knows 🤣🤣🤣


    Maak melding
  7. @ Rowdie

    Het is kort, we kunnen niet altijd gestrest door het leven gaan!
    Af en toe lol trappen is leuk, ik lach me ook krom van sommige
    mede forummers man! Het moet kunnen, van Chan en Amoksi Alési
    en Brunsie kan ik niet om lachen! Hun lachen ons uit, in de trant van:
    ” kijkt naar die sukkels, wij hebben het goed, en worden nog beschermd ook ‘door het domme volk” !

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES