zaterdag, mei 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan schiet zichzelf dood met jachtgeweer

Man schiet zichzelf dood met jachtgeweer

-

Does Travel - naar Suriname

Een 50-jarige man in Suriname is woensdag dood aangetroffen in een woning aan de Ilse Henar-Hiwittstraat. Een buurtbewoner hoorde rond 12.30u een schot afgaan en schakelde de Surinaamse politie meteen in.

Toen de sterke arm ter plaatse arriveerde waren enkele familieleden reeds op het adres aanwezig. Ze konden de woning echter niet betreden omdat die op slot was.

In overleg met een hulpofficier heeft een familielid zich via een raam toegang tot de woning verschaft. In de woonkamer lag het slachtoffer rooloos met naast hem een jachtgeweer.

Bij onderzoek nam de politie een schotwond aan de linkerzijde van zijn hoofd waar. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
 
Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk vervoerd naar het mortuarium. De politie heeft het enkelloop jachtgeweer in beslag genomen.

Het motief voor deze daad is niet duidelijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Onder het bericht van een jongen, die in een opwelling, zelfmoord pleegde nadat hij zijn oom tijdens een ruzie gekapt had, plaatste men het nummer van een hulplijn voor mensen die zelfmoord overwegen. Waarom onbreekt het nummer van de hulplijn, terwijl in dit geval het slachtoffer weloverwogen te werk is gegaan?.


    Maak melding
  2. Motief in het duister natuurlijk ,want die man woonde alleen,dus geen getuige verhoor .bij mij heb ik me inwonende verzorger,en die wilt me zoon en vrouw uitschakelen zodat ze mij vrij kunnen doden.5feb in de avond hebben ze geprobeerd omdat ik op 1 feb j.l haar al had geweigert en ze kwam over me shutting op me perceel ik pakte een stoel om me te verdedigen .dus wilde ze me treiteren op 5 feb in de avond.mijn. Verzorger heeft mij tegen gehouden en toen heeft ze zogenaamd haar tayerblad gesneden en weggegaan.dus 7 feb kwam ze weer via achter prive weg met in handen een keukenmes ,en zogenaamd ging ze filmen en fotos maken,mij verxorger zag die mes in handen en vreemd die dag was niks om te snijden dus ik werd geweigerd te gaan bij haar.ze treiterde me dat ik op fb ging huilen om zelfmoord te plegen.xodat ik zou ergeren maar ik houden vol om haar niks te zeggen .de motief van mijn dood zijnd denk ik niet dat dit zal onderduiken
    DAAROM EEN VERZOEK AAN DE KORPS POLITIE SURINAME OM MIJN ZOON TE VERXOEKEN MIJN HUISSLEUTEL TE GEVEN WANT ZE ZIJN AL VERHUIST EN BESCHERMINGSBEVEL HEBBEN OVERSCHREDEN DUS DAARDOOR VERVALLEN


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES