zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenToerismeFinse luchtvaartmaatschappij gaat ook passagiers wegen voor vertrek

Finse luchtvaartmaatschappij gaat ook passagiers wegen voor vertrek

-

Does Travel - naar Suriname

Dat ze je koffers wegen als je op het vliegtuig stapt, is de normaalste zaak van de wereld. De luchtvaartmaatschappij Finnair gaat echter een stap verder: ook passagiers zullen gewogen worden voor vertrek.

Volgens de luchtvaartmaatschappij omdat zo beter ingeschat kan worden hoeveel het vliegtuig weegt bij het opstijgen. Want iedere kilo die minder aan boord wordt meegenomen zorgt voor brandstofbesparing en minder CO-2 uitstoot.

Op de luchthaven van Helsinki kunnen vertrekkende Finnair-passagiers sinds afgelopen maandag gewogen worden bij het inchecken. Het gaat om een experiment waarbij men op vrijwillige basis gewogen kan worden.

Het bedrijf benadrukt dat het dikkere passagiers niet bestraft voor hun gewicht, en dat het cijfer op de weegschaal discreet behandeld wordt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Als je in een restaurant gaat eten betaal je meer als je 10 porties bami i.p.v. 1 portie eet. Op dezelfde manier zouden ze je ticketprijs ook moeten bepalen. Tot 50 kilo betaal je b.v. een vaste prijs, voor elke kilo daarboven betaal je meer. Als je 200 kilo weegt, is het toch niet eerlijk dat iemand die maar 50 kilo weegt evenveel moet betalen als jij?


    Maak melding
  2. Dit is héél slecht nieuws voor figuren zoals domme Debbie en de hysterisch etterende Esmerald……
    Niet zozeer voor Debbie die in Surimaribo “blijft” en dus nog nauwelijks te (vr)eten heeft laat staan op reis te gaan…😂😂😂😂…


    Maak melding
  3. Ik heb als Stewardess Internationaal Bij De KLM paar jaren Je betaald voor je reis niet voor je gewicht normaal moet je naar je BMI kijken lengte naar gewicht bij een dokter maar Dit is een vliegtuig maatschappij en het is een experiment vrijwillig ik ben benieuwd belachelijk


    Maak melding
  4. Juist. En straks worden deze gegevens verplicht in je verplichte digitale ID Card opgenomen. Policy van die gevaarlijke gek Klaus Schwab van de WEF.
    AI wordt de meest gevaarlijke technologie voor de mens.


    Maak melding
  5. ronald jij zal wel meer dan 200 kilo wegen , dus jij zult nooit meer vliegen , ach de slm wil jou wel vervoeren als vracht , de WEF maakt zich niet druk om jou


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES