woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuursdienst verwijdert illegale ramboetanverkoper van berm Indira Gandhiweg

Bestuursdienst verwijdert illegale ramboetanverkoper van berm Indira Gandhiweg

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuursdienst van De Nieuwe Grond heeft dinsdag een illegale ramboetanverkoper van de berm aan de Indira Gandhiweg nabij de Welgedacht A-weg verwijderd.

De verkoper bracht de vrucht aan de man zonder toestemming van de districtscommissaris (dc).

Verkopen langs de weg vormt een gevaar voor de verkeersdeelnemers, alsook de kopers en verkoper zelf.

Personen die een product langs de straat in Suriname verkopen of huis aan huis diensten aanbieden dienen in het bezit te zijn van een toestemming/vergunning uitgegeven door de dc van het desbetreffend bestuursressort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Wat een lachertje, en toch door bouwen op bermen, kijk een maar een op de hoek van de Wilfred grimmer straat en de Pluto straat. Die heeft dus wel toestemming ondanks dat bouwen op de berm niet mag, stelletje zaagsel ambtenaren


    Maak melding
  2. Wat een heldendaad! Een kleine man die zijn koopwaar eerlijk aanbiedt aanpakken. Ga jacht maken op didibrie, boefdraad en bordo, stelletje amateurs!


    Maak melding
  3. Debby heeft geen inkomen meer. Om aan geld te komen gaat ze of stelen of de first lady d’r schoenen poetsen. Niet meer schelden op goede mensen!


    Maak melding
  4. Indiragandiweg heeft fietspaden en autos/bussen racen normaal ook op de fietspaden als er geen politie aanwezig is en de berm daar is een voetpad van maar 1meter breed naast het kanaal, vlak tegenover de begraafplaats. Zelfs om daar te lopen is het zeer gevaarlijk voor de mens. Die verkopers daar moeten gewoon een andere locatie zoeken want is een groot gevaar voor de verkoper en het kopend publiek als men daar zou stoppen.


    Maak melding
  5. Belachelijk dat bestuurdienst deze persoon van de straat haalt. Moet hij je tjoekoe betalen??
    Ga kijken hoe smerig ht land is. Dit is geen gekookt getecgt in een kast in de zon.
    Meneer als je niet mag werken ga dan stelen. Begin bij deze man zn huis. Waarom gaan ze niet in de binnenstad?? Geen ballen.
    Over 2 mnd is rambutan er weer niet.
    Heel Para verkopen ze awara.


    Maak melding
  6. YOR ik werk kiever voor mn geld dan dat ik steel van het arme volk. Ik hoef geen enkele regering hun gat te likken. Ik steel niet van het volk. Schande dat kinderen, oudjes, mensen met beperking geen eten hebben omdat waardeloze figuren als jij online reclame maken, vuil smijten voor geld. Triest 24/7 online mensen uitscheld. Pleeg zelfmoord. Dit soort zaken doen scammers in India. Loser


    Maak melding
  7. @Agoetie
    Bestuursdienst had zeker geen m…. te doen. Verwondert mij dat ze de koopwaar niet in beslag hebben genomen om die zogenaamd te vernietigen. Bouwen op de onderhoudsberm is een mislukt project geworden (was te voorzien). Was bedoeld om de klein ondernemers mogelijkheden te bieden. Nu staan er zelfs woonhuizen en ook in de kreek langs de Leo Heinemannstraat is er gebouwd. Ook kippen die zorgen voor vliegenoverlast worden aan de man gebracht. En waar wordt de rommel gedumpt? Juist ja, in de kreek. Heb dit meerdere malen onder de aandacht gebracht van de min. van OW&V.
    Het commissariaat verdient er wat aan evenals de enorme billboards ( milieuvervuiling), dus dit alles wordt gedoogd. Trieste zaak.


    Maak melding
  8. Hebben de z.g. straatparkeer regelaars ook een vergunning? Ik kan niet in Suriname parkeren zonder lastig gevallen te worden. En soms ook agressief…..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES