woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen op bromfiets beroven voetganger van portemonnee

Criminelen op bromfiets beroven voetganger van portemonnee

-

Does Travel - naar Suriname

Twee criminelen op een bromfiets hebben dinsdagavond een straatberoving gepleegd aan de Vierkinderenweg in Suriname.
 
Volgens het 25-jarige slachtoffer Antonio liep hij over bovengenoemde weg, toen hij ter hoogte van een in aanbouw zijnd pension door de verdachten werd benaderd.

De voetganger werd meteen aangevallen en moest trappen incasseren in z’n buik. Hierna haalde één van de rovers de portemonnee van het slachtoffer, met daarin 2.000 Surinaamse dollars, uit zijn broekzak.
 
Na de daad verlieten ze de plaats op hun bromfiets richting het Magentakanaal. De politie van Santodorp was ter plaatse voor onderzoek.

Het slachtoffer klaagde van pijn en is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.
 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Het is triest om te zien hoe in een mooi land als Suriname de criminaliteit zo is toegenomen.
    De politie is, als ze al over benzine en middelen beschikken, vooral veel manschappen kwijt aan het beveiligen van alle bobo’s en overheidsfunctionarissen. Misschien moet wel geconcludeerd worden dat de criminaliteit momenteel aan de winnende hand is en men gewoon zijn gang kan gaan.
    Overal, ook in Nederland, is er teveel criminaliteit. Als het slechter gaat in een land, mensen het moeilijker krijgen om een normaal leven te leiden, dan neemt de criminaliteit altijd toe. In Suriname is het momenteel wel heel erg. Suriname is momenteel geen veilig land en dat heeft ook zijn weerslag op bijvoorbeeld het toerisme. Echt heel jammer, Suriname is zo’n mooi land.
    Politie en justitie is niet meer in staat om veiligheid van burgers te waarborgen, logisch dat zovelen een wapen in huis hebben. Zoveel mooier zou het zijn als dit niet nodig was.
    Het einde lijkt nog lang niet in zicht. Natuurlijk is de politiek corrupt en denkt de politiek vooral aan zichzelf (dat is in heel veel landen zo, ook in Nederland).
    Het mooiste zou zijn als Suriname meer en meer een zelfvoorzienend land zou worden. Het is nu een ‘import land’ en het zou mooi zijn als import en export meer in balans zouden zijn en dat vele families niet meer hoeven te steunen op geld en goederen die uit het buitenland worden gestuurd.
    Veel sterkte iedereen in het mooie Suriname, voor mij persoonlijk is het voorlopig te onveilig.


    Maak melding
  2. Als ik op de straat loop en ik hoor een brommer aankomen rijden, dan is het automatisch tas aan de binnenkant, omkijken en effe wachten.

    De beloning v 25.000€ voor de tip vd mannenlokker en moordenaar is uitgekeerd. Misschien moet suri ook een beloning uitkeren in srd wel te verstaan, voor tips die leiden naar die serial killer.


    Maak melding
  3. @Suriname Lover 31 januari 2024 Bij 08:06
    ,,…Het mooiste zou zijn als Suriname meer en meer een zelfvoorzienend land zou worden. Het is nu een ‘import land’ en het zou mooi zijn als import en export meer in balans zouden…”

    Dat zijn mooie hoopgevende woorden in een land dat verder uit balans raakt. Ik ben het zeer met u eens, want in Suriname zijn er teveel ‘consumenten’ en te weinig ‘producenten.’ Men kiest teveel voor de gebaande paden, terwijl het de (spreekwoordelijke) hobbelige wegen zijn die leiden naar een beter perspectief. En om terug te komen op het onderwerp, is het natuurlijk zo, dat de schuldigen hun straf moeten ondergaan voor de begane misdaden, doch wordt er in dit prachtige land ‘kwaad’ teveel met ‘kwaad’ bestreden, waarbij de ‘menselijke maat’ steeds verder naar de achtergrond gedreven wordt.

    Als men in een land te racuneus tegenover elkaar staat, dan leidt dit tot nog meer rancune. In een beschaafd land – waar wij naar streven – dient men niet te spreken van het ‘opruimen’ van criminelen, maar moet de strafmaat ‘streng doch rechtvaardig’ ten uitvoer gebracht worden. Wij moeten als volk meer empathie voor elkaar opbrengen en niet elkaar bij het minste of geringste verketteren; wat voor voorbeeld zijn wij anders voor de generatie na ons. Wij zijn al duizenden jaren geen grotbewoners meer en moeten ons er steeds meer van bewust zijn dat een beschaving gebaseerd op de wijze, hoe men met zijn ouderen en zwakkeren omgaat.

    Voorts wens ik een ieder een gelukkig en rechtvaardig bestaan en hoop dat een ieder een schouder voor elkaar kan zijn, om van tijd tot tijd, op te kunnen leunen/steunen en/of eventueel uit te huilen.

    Tan bun


    Maak melding
  4. Aron had ook een droom deze bleek achteraf slechts een natte droom te zijn. Voor de rest is dit land naar de klote, 90% dankzij 1 zeer dominante rovende groep die alles beter weet. Success verder…


    Maak melding
  5. Met mislukkelingen in de leiding van het land is onherroepelijk vragen naar problemen. Het zijn geboren brokkenmakers. Ze belanden van de ene in het andere schandaal. Dit soort mensen hebben niet de feeling om aan te voelen hoe je met complexe- en tegengestelde belangen in het land moeten omgaan.Dit soort figuren denkt dat repressief optreden tegen de bevolking het ideale middel is om rust in een chaos te creëeren. Mensen die op hen lijken krijgen met spoed een wapenvergunning. Dit roept alleen maar meer weerstand op en toename van de criminaliteit.Criminelen gaan zich ook op de illegale markt bewapenen. Criminelen denken ” fuck de overheid “. In plaats dat de overheid gaat werken aan verbetering van de sociaal-economische situatie van het land, gaan ze eenzijdig handelen in het belang van friend&family.


    Maak melding
  6. Precies dit gebeurt in Suriname de hele dag. Heel veel babbelen over niets en ze hebben nooit een oplossing voor het probleem. Zie hier maar de commentaren. Alleen maar gebrabbel waar Niemand in het land Suriname iets aan heeft. De enige oplossing is zeer hoge minimale straffen toepassen in de wet door DNA. Maar blijven jullie maar praten over rommel en uitgelachen worden ondertussen door jullie leiders😁


    Maak melding
  7. Het is fout gegaan in 1980. Jammer dat de splijtzwam dat niet wil inzien. De laffe veroordeelde voortvluchtige massamoordenaar loopt helaas nog steeds rond. Zolang deze niet achter de tralies zit zal het land verdeeld blijven.


    Maak melding
  8. De corruptie in Nederland jou land, is gestegen.
    Dagelijks vinden er moorden plaats, vermiste personen en opblazen v huizen roofpartijen, verkrachtingen etc.

    Dus: zolang er corruptie bestaat etc etc is bullshit. Weet je wel wat corruptie is.


    Maak melding
  9. Ja waren dames met dubbel DD.EN JA ,ER WAS NOG RESPECT JA OOK ONDER DE BOEFEN.VAN ZO EEN DD BLEEF JE AF WANT JE XOU HET MET EEN TAS BEKOPEN OP JE HOOFD ,HA HA


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES