zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuur85-jarige Paul Woei krijgt Rotary Vocational Excellence Award

85-jarige Paul Woei krijgt Rotary Vocational Excellence Award

-

Does Travel - naar Suriname

Ieder jaar plaatst de Rotary Suriname een bijzondere Surinamer voor het voetlicht, die de Rotary Vocational Excellence Award in ontvangst mag nemen. Dit jaar gaat de award naar de 85-jarige Paul Woei.

Bij de jaarlijkse Rotary Vocational Excellence Award Ceremony wordt een bijzondere Surinamer onderscheiden die zich binnen zijn of haar beroep uitzonderlijk verdienstelijk heeft geprofileerd in het belang van de Surinaamse gemeenschap.

Deze onderscheiding wordt tijdens een bijzondere joint meeting toegekend door de vier Rotary clubs die actief zijn in Suriname. Dit jaar zal de onderscheiding worden toegekend aan de heer Paul Woei voor zijn uitzonderlijke prestaties binnen onze samenleving.

De Rotary Vocational Excellence Award werd in 1993 voor het eerst uitgereikt aan een uitverkoren Surinamer als voorbeeldfiguur voor komende generaties. Toen 25 jaar geleden Rotary Past District Governor, Henri Guda, ondersteund door enkele mede fellows, de mening was toegedaan dat het in Suriname tijd was voor een plechtige vorm van erkenning van personen, werd de Rotary Vocational Excellence Award een feit.

De uitreiking vindt plaats op maandag 29 januari 2024 in de Royal Torarica Ballroom.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES