zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurTelesur introduceert sociale internetpakketten met betaalbare opties

Telesur introduceert sociale internetpakketten met betaalbare opties

-

Does Travel - naar Suriname

Telesur heeft tijdens een regeringsvergadering afgelopen woensdag sociale internetpakketten geïntroduceerd. Als onderdeel van een streven om iedereen, ongeacht hun financiële situatie, te ondersteunen, blijven de huidige tarieven voor sociale internetpakketten in Suriname ongewijzigd op SRD 522,80 voor een snelheid van 5/1 Mbps.

De introductie vond plaats op woensdag 17 januari 2024 in de Conference Room van het Kabinet van de President.

De Surinaamse president Santokhi benadrukt dat deze betaalbare opties beschikbaar zijn voor studenten en degenen die deze sociale voorziening nodig hebben, waarbij hij verzekert dat niemand achterblijft in het digitale tijdperk. De presentatie, verzorgd door de directie, de Raad van Commissarissen van Telesur en de minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), Uraiqit Ramsaran, benadrukte tevens het belang van sociale ondersteuning en toegang tot betaalbare internetopties.

De regering erkent het essentiële belang van internettoegang voor studie en onderwijs. Hoewel veel scholen al toegang hebben tot internet, worden er verdere inspanningen geleverd om de toegankelijkheid voor alle studenten te vergroten, wat cruciaal is voor het succes van studenten in dit tijdperk van digitalisering.

Het sociale pakket maakt integraal deel uit van het bredere sociale programma van de regering, met als doel niet alleen het waarborgen van internettoegang, maar ook het bevorderen van inclusiviteit en vooruitgang in de samenleving. “Tegenwoordig is internet en bellen een must, vanuit het ministerie van TCT en Telesur wordt er gekeken om terug te geven aan het volk” , geeft minister Ramsaran aan. Met dit initiatief wordt een brug geslagen naar tastbare voordelen voor alle burgers.

Telesur reageert op de veranderingen in de economie door over te stappen naar de unificatiekoers van de Centrale Bank van Suriname, die momenteel SRD 36,87 voor de Amerikaanse dollar bedraagt. Het bedrijf streeft ernaar betaalbare diensten te blijven bieden. De koersunificatie is essentieel om de bedrijfsvoering van Telesur te waarborgen en de samenleving te voorzien van cruciale diensten, anders loopt het bedrijf het gevaar terug te vallen in de rode cijfers.

Er zal een samenwerking zijn tussen E-Gov, Telesur en het ministerie van TCT voor de uitvoering van sociale projecten. Dit onderstreept het engagement van Telesur om bij te dragen aan tastbare resultaten in 2024, met specifieke aandacht voor de bescherming van kwetsbare groepen in de samenleving. Deze beslissing is een stap in de richting van een welvarende en inclusieve toekomst voor alle Surinamers.

Telesur blijft zich inzetten om de digitale toekomst van Suriname veilig te stellen en biedt met deze sociale internetpakketten een brug naar inclusiviteit en vooruitgang.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Wie kan mij helpen, wat voor een Telesur tarief is dit, SRD 522,80 voor een snelheid van 5/1 Mbps. Is het voor vast internet thuis, of voor mobiel internet, en wanneer gaat dat in.


    Maak melding
  2. Toen Ramdhin voor $1 miljoen had gebeld en Ramadhin voor $750.000 hebben ze dat betaald??
    Jullie hadden een contrakt voor een bedrag die jullie hebben verbroken en verhoogd. Komen jullie nu met andere boevenstreek.
    Toen deze regering aantrad hebben jullie abbonnement van $1,25 verhoogd naar $2,50 en de verhoogde koers erbij.
    Zeg de mensen gelijk als ze extra mb gaan gebruiken betalen ze eind van de maand extra. Bedriegerij. Telesur hft duurste internet dan heleboel landen en ook slechtste.laten alle DNA leden, ministers en al vrienden van de regering hun eigen internet betalen. Ook die waardeloze figuren die met nep account onzin plaatsen


    Maak melding
  3. debby ,hebt jij bewijzen dat die ministers voor 2 miljoen US Dollar gebeld hebben , en jij weet niet voor hoeveel US Dollars de andere ministers en de president en de vp en alle dna leden gebeld hebben , uit gezonderd jou 16 dna leden van de laffe hond partij , die zullen geen telefoon hebben , die zijn net als jou laaggeschoold


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES