dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIllegale goudzoeker springt van grote hoogte om aanhouding te voorkomen

Illegale goudzoeker springt van grote hoogte om aanhouding te voorkomen

-

Does Travel - naar Suriname

Een illegale goudzoeker in Suriname is zwaargewond geraakt nadat hij probeerde te vluchten voor de politie en daarbij van grote hoogte naar beneden sprong.

Dat meldt de politie regio Midden Suriname.

De 24-jarige Nigel P. was in de Royal Hill mijn op grote hoogte bezig goud te ontginnen, waarna de Surinaamse politie werd gealarmeerd over zijn illegale activiteiten aldaar.

Bij het zien van de politie probeerde hij te ontsnappen door te springen en kwam op de grond te vallen. Hij raakte daarbij zwaargewond en liep zichtbaar lichamelijke letsel op, vermoedelijk een fractuur.

P. werd direct behandeld door het medisch-technisch team van het bedrijf aldaar en vervolgens overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP voor verdere
behandeling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Is er geen legaal werk in Suriname of heeft men geen werk geleerd op school of in de praktijk.
    Of ligt het aan de opvoeding of heeft het met uitsloven te maken misschien voor een partner en of vrienden.
    Zo wie zo heeft het te maken met niet content zijn met zich zelf.
    Zo wie zo mag je niet jatten van anderen. ( wel van jezelf )
    Er zijn al doden gevallen door illegaal te mijnen en in plaatst dat we het met zijn allen hadden afgekeurd, probeerden sommige de regering de schuld van te geven.
    We kunnen geen enkele regering de schuld daar van geven.
    Wij met zijn allen moeten iets daar aan doen, door bijvoorbeeld achter onze jongeren te zitten om hun school af te maken en of dat ze niet mogen jatten van anderen zodat ze later niemand de schuld moeten geven voor hun falen.

    Het is tijd om de cirkel te doorbreken.
    Mijn overgroot vader werkte als balatableeder en als hij uit het bos kwam, had hij het minste geld maar de meeste vrouwen.
    Wat verwacht je van mijn vader en later van mij.
    Maar zo heeft mijn overgroot vader het ook van zijn vader.
    Wij zijn nu aanzet want de keuzes die we vandaag maken is wat we morgen zijn.


    Maak melding
  2. Dit zijn hardwerkende jongeren die hun uiterste best doen om aan een inkomen te komen.Dit soort jongeren moet de overheid juist inzetten in een staatsmijnbouwbedrijf.We hebben liever dat deze jongeren ingezet worden voor de verhoging van de productie van het land en niet vervallen in de criminaliteit waar burgers de dupe van worden.


    Maak melding
  3. Ik reageerde net op wat ik denk begrepen te hebben van de post van RobG. Maar het is niet geplaatst dus moet ik andere woorden gebruiken.
    Ik heb het idee dat RobG bedoeld dat als Chan je geen werk geeft je het zelfde mag doen als waarvoor zijn baas is veroordeeld. Dan bedoel ik dezelfde twee dingen.


    Maak melding
  4. Begrijp ik het goed dat er bedoeld wordt dat men weer met volksmilitie moet beginnen zodat de jongeren werk hebben. Of heb je het recht om de 2 dingen toe te passen die de veroordeelde ook heeft toegepast.
    Ik weet niet als ik RobG goed begrijp.


    Maak melding
  5. @robg, wat is je hoogstgenoten opleiding? Quote professor rong Dit soort jongeren moet de overheid juist inzetten in een staatsmijnbouwbedrijf.
    Het idee op zich is niet verkeerd, maar je denkt toch niet dat de overheid dit soort mensen, zoals jij ze noemt, van de straat gaat harken om ze in dienst nemen. Ongeschoold, drop outs, enz. Laten dit soort mensen naar school gaan en een vak gaan leren. Robbedoes, geef het goede voorbeeld en schrijf je als eerste in. Je bent nooit te oud om te leren.


    Maak melding
  6. ik snap er geen moer van er is zoveel aandehand daar op de goudsector voor iedereen is een vrije spel geworden zelfs voorbijgangers kunnen hun slag je slaan.
    want er is geen omkijk voor beveiliging.
    jongens dat is de inkomenste bron voor suriname wat is VP allemaal aan het doen?

    hij is meer bezig aan het helpen met ontsnapping van Bouta


    Maak melding
  7. Kries het gebied is te groot om 24/7 te beveiligen. Patrouilleren dat wel
    Dez man dacht je kan hoog met veel goud🥺🥺 en laag springen 🤑🤑🤑🤑😄😏


    Maak melding
  8. Het is niet van jou.
    Van af blijven.
    Solliciteer en als men je niet aanneemt ergens anders proberen.
    Niet om dat ze me niet als schoenen verkoper hebben aangenomen ga ik schoenen van ze jatten en verkopen.
    Wat gebeurt er in Suriname!?


    Maak melding
  9. robg , nepper , hé dr , deze knapen zijn door jou ddb dom gehouden en nu zie je het resultaat , ook laatst toen illegalen goud willen winnen en met de dood moesten bekopen , waren tig maal gewaarschuwd dat er instorting kan plaats vinden , vele malen zijn ze verwijderd , maar telkens kwamen ze terug , dus robg jou baas ddb heeft deze gasten de dood ingejaagd , maar dat is zijn motto toch , robg jij zal wel behangen zijn met gouden neppers , nep gouden tanden , oorbellen , ringen , armbanden , alles is nep , de euromast is ook hoog en dat is geen nepper


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES