woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTijdens feest gestolen wapen van aspirant agent teruggevonden

Tijdens feest gestolen wapen van aspirant agent teruggevonden

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben vrijdagmiddag de 28-jarige verdachte Ivaniel F. aangehouden in de omgeving van Faiselweg in Suriname.

Hij wordt ervan verdacht samen met nog een verdachte op tweede kerstavond een dienst vuistvuurwapen van een aspirant politieagent te hebben ontvreemd. Dit gebeurde aan de Ehraimzegenweg in ter hoogte van het BEP-Centrum.

Vernomen wordt dat de politieman op een traditioneel Kamisafeest aanwezig was. Op het feestje begon een jongeman met flessen in de menigte te gooien. De politieman sprak de man hierop aan.

Bij confrontatie raakten de jongeman en de politieman in een worsteling. Het lukte de verdachte om zich daarna uit de voeten te maken.

De politieman rende achter de verdachte en merkte dat zijn wapen, dat hij tussen zijn broeksband had geplaatst, verdwenen was. Hij vermoedde dat het wapen tijdens de worsteling was gevallen.
 
Na de ontdekking stelde hij terstond een onderzoek ter plaatse in, maar heeft het wapen niet gevonden.

De verdachte werd in beeld gebracht en na goed speurwerk van RBTP is Ivaniel eergisteren aangehouden. Het wapen is ook teruggevonden. Aan de opsporing en aanhouding van de andere voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Dus nu ook luchtvaartdeskundige? Ook al zou de SLM 2 of 3 machines hebben om de mid-atlantische route te onderhouden zou dat geen garantie bieden om dagelijks van en naar Schiphol te vliegen. Je moet een goeie bezettingsgraad hebben. Waar kies je voor, 2 volle goed bezette vluchten of of 4 vluchten die maar voor de helft bezet zijn? De operationele kosten zijn altijd doorslaggevend.


    Maak melding
  2. Hoe kan je nou met een normaal verstand je dienstwapen meenemen naar een feest. Gaat mijn verstand te boven.
    Laat het thuis opgeborgen in de kluis veilig en safe


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES