dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie vuurwerkslachtoffers genoteerd in Suriname

Drie vuurwerkslachtoffers genoteerd in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een 4-jarig meisje in Suriname is op zaterdag  30 december omstreeks 19.00u bij de Spoedeisende Hulp van Academisch Ziekenhuis binnengebracht met oogletsel tengevolge van vuurwerkvonken.

“Na behandeling werd het kind verder verwezen naar de oogarts”, zegt brandweervoorlichter Olton Pinas desgevraagd aan de redactie van Waterkant.Net.

Op woensdag 27 december, de 1e dag van de officiële vuurwerkperiode, werden twee slachtoffers geregistreerd bij de Spoedeisende Hulp.
 
Volgens Pinas werd een 9-jarige jongen met oogletsel op de SEH binnengebracht. Na behandeling is hij naar huis gestuurd.

De tweede registratie betreft een 53-jarige man die verwondingen in het gelaat heeft opgelopen. Na behandeling is hij verwezen naar de KNO-arts.

UPDATE: Binnen 24 uur is de barometer van vuurwerk slachtoffers in Suriname gestegen van drie naar tien. Dat heeft de Surinaamse brandweer op nieuwjaarsochtend laten weten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Mense die slachtoffer worde niet gemaakt door die vuurwerk, maar door mense die niet zijn voorzichtig.
    Dan als gebeure ongeluk met auto, wij zegge toch ook niet autoslachtoffer?
    Die Nederlands is moeilijke taal mense omdat is gemaakt door mense die weigerden om te denken logies. Dan nog steeds ze wille niet verbetere die taal. Zijn koppig mense.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES