zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGrootse afsluiting van 2023 op 'Tap Yari Urban Fest' in Suriname

Grootse afsluiting van 2023 op ‘Tap Yari Urban Fest’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Evenic, de toonaangevende organisator van muziekevenementen in Suriname, presenteert op woensdag 27 december het ‘Tap Yari Urban Fest’. Dit onvergetelijke evenement markeert een grandioze afsluiting van 2023 en een spectaculaire verwelkoming van 2024.

Op deze dag wordt het prestigieuze International Mall of Suriname (IMS) omgetoverd tot het epicentrum van de Urban muziekscene. “Tap Yari Urban Fest” brengt een verbluffende line-up van topartiesten uit Suriname en Nederland.

Enkele van de opmerkelijke artiesten, die zullen optreden, zijn onder andere Frenna, Jonna Fraser, Cho, Lijpe, King Koyeba en Psycho. De deuren gaan om 19.00 pm open.

Een Gemeenschap Vol Toewijding
Bij Evenic draait alles om het bouwen van een gemeenschap rond muziek. “Tap Yari Urban Fest” brengt mensen van alle leeftijden en achtergronden samen om te dansen, te lachen en te genieten van de kracht van muziek. Dit is geen gewoon eindejaarsfeest; het is een viering van het leven zelf.

Over Evenic
Evenic is een jonge maar reeds gevestigde naam in de evenementenwereld in Suriname en staat bekend om het leveren van kwalitatieve en onvergetelijke muziekervaringen. De missie van Evenic is om mensen samen te brengen door middel van de kracht van muziek en evenementen die de zintuigen prikkelen en harten verwarmen.

Haal jou kaarten voor SRD 1000,- bij:
BooBootutus
Evenic
Prestige Elite Cars
Maria Morena
City Motors
Hoge Suribet
Wolly’s
ML Trends
Luxury List
Allstar
The Beauty Bar
Wild Secrets
Ramcharan’s Slijterij (zuid)
Combe Cellshop

Voor VIP reserveringen bel: +597 8459536

Koop jou studentenkaarten voor SRD 800 (op vertoon van een geldige studentenpas en ID kaart | maximaal 2 kaarten per student). Studentenkaarten zijn alleen te verkrijgen bij BooBoo Tutu aan de Neptunusstraat 70.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES