dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist (70) dood na manoeuvre met voertuig

Automobilist (70) dood na manoeuvre met voertuig

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Tegelzetterweg in Suriname is een automobilist vanmiddag bij een merkwaardig ongeval om het leven gekomen. De man werd na een manoeuvre met zijn auto, door het voertuig overreden en kwam ter plaatse te overlijden.

Vernomen word dat het gaat om een 70-jarige man die samen met zijn vrouw in de auto was. De man zou bij het achteruit rijden naar achter hebben gekeken met de deur open.

Op een gegeven moment ging het fout en dreigde de auto in de trens terecht te komen. Door nog onbekende oorzaak is hij uit de auto geraakt, waarna het voertuig over hem reed.

Een ambulance werd ingeschakeld, maar bij aankomst constateerde het medisch personeel dat de bestuurder geen teken van leven vertoonde. Ook de Surinaamse brandweer verleende assistentie.

De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

UPDATE: Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat de 70 jarige man Arnold, M. G. met zijn vrouw in het voertuig zat en achteruit de straat opreed. Op een gegeven moment rolde het voertuig door waardoor hij zijn portier open deed om te kijken wat de situatie was. Hij merkte toen op dat het achterwiel van het voertuig reeds op de rand van de goot was. Uit paniek trapte hij vermoedelijk op zijn gaspedaal in plaats van zijn remmen waardoor hij uit het voertuig viel. Het voertuig reed over hem heen met voor hem het noodlottig gevolg.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES