zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOok scholier aangehouden in zaak roofmoord Nickerie

Ook scholier aangehouden in zaak roofmoord Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

In de roofmoordzaak waarbij een 68-jarige ondernemer in zijn woning kwam te overlijden, is een tweede verdachte aangehouden. Volgens de politie in Suriname gaat het om een 15-jarige scholier die in dezelfde straat als het slachtoffer woont.

Medewerkers van de recherche van Regio West hebben hem in de nacht van dinsdag op woensdag op zijn woonadres aan de Dhoekhieweg-West in het district Nickerie aangehouden.

Deze jeugdige scholier wordt ervan verdacht betrokken te zijn in de zaak waarbij de ijsman Naresh Hansperdiep Jibodh. in de vroege ochtend van dinsdag 19 december 2023 het leven heeft gelaten tijdens beroving in zijn woning aan de Doekhieweg –West in het district Nickerie.

De politie had eerder ook al een 21-jarige man aangehouden in deze zaak, genaamd Ricky H. Hij zou een ex-arbeider zijn van het slachtoffer.

De tiener is voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd zal hij worden ingesloten in het Jeugddoorgangshuis Opa Doeli.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Debby,

    Dat komt omdat de Hindoestanen in Suriname in een rappe tempo vercreolen en de Hindoestanen in Nederland in rap tempo verblanken.
    Een Hindoestaan vindt het blijkbaar niet cool meer om een Hindoestaan te zijn.
    Ook in India zie je een verregaande veramerikanisering bij m.n. de stedelingen.
    Wie zijn afkomst verloochent, is voor geen cent te vertrouwen.


    Maak melding
  2. Debby zit de hele tijd te loeren op die ene Hindoestaan die een misdaad begaat om te vergoelijken dat Santo Boma vol creolen en marrons zit.
    Het is waar Debbyz het ziet zwaart in Santo Boma. Jij hebt daar toch ook familie zitten?


    Maak melding
  3. O hemel, nee! Niet naar opa Doelie. Deze scholier heeft een laffe beroving met de dood tot gevolg gepleegd. Deze zaken worden door volwassenen gepleegd, dus straf hem ook als een volwassene. Gewoon tussen de grote criminelen gooien.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES