dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman aangehouden in zaak roofmoord Nickerie

Jongeman aangehouden in zaak roofmoord Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een 21-jarige man aangehouden in de zaak waarbij afgelopen nacht een 68-jarige ondernemer het leven heeft gelaten bij een beroving aan de Doekhieweg in het district Nickerie.

De redactie van Waterkant.net verneemt dat de verdachte een buurtbewoner is, genaamd Ricky H. Hij zou een ex-arbeider zijn van het slachtoffer, de 68-jarige ijsman Naresh Hansperdiep Jibodh.
 
De redactie van Waterkant.Net sprak met Sido Azaskhan, schoonzoon van de overledene. Hij zegt dat de buren hem tussen 03.00u en 04.00u hebben gebeld. Ze gaven door dat ze gegil hoorden uit de woning. De man reed samen met zijn vrouw naar de woning van zijn schoonouders aan de Doekhieweg.

Ter plaatse troffen ze de echtgenote van de overledene aan. Ze vertoonde verwondingen over haar lichaam en er waren bloedsporen. In de slaapkamer lag het slachtoffer Jibodh bebloed.

Na de ontdekking schakelde de schoonzoon de politie in die ter plaatse kwam voor onderzoek. Daarbij merkten de agenten op dat Jibodh niet meer reageerde; hij had het leven reeds gelaten. Dit werd bevestigd door een ingeschakelde arts.

De gewonde vrouw werd naar het MMC ziekenhuis van Nickerie vervoerd, waar ze ter observatie is opgenomen.
 
De DVR box van het camerasysteem is weggenomen en nog nader op te geven goederen. De dader is via de vliering het huis binnengedrongen. In de slaapkamer werd het echtpaar met scherpe voorwerpen aangevallen.

Volgens de schoonzoon is het niet bekend waarom de verdachte Ricky het feit heeft gepleegd. In het belang van het onderzoek is Ricky in verzekering gesteld.

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de ondernemer hangende het onderzoek ter obductie door de politie in beslag genomen. De recherche van Regio-West is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Iedere overtuigend/bewezen moord met dezelfde SRDmunt contant betalen..oog om oog ! Geen kogel maar een botte hakbijl, klari tori en mama sranang is hyper-veilig.


    Maak melding
  2. Debby 19 december 2023 Bij 20:37
    Ik hoor niet, we weten welk soort. Wel nu. De moordenaar is zelfde soort als ht slachtoffer

    De foto laat toch iets anders zien. Een met horlogeveren. een kroeskop zeg maar.


    Maak melding
  3. Strengere wetten hebben landen als Singapore op top nivo gebracht. Waardoor het voor de mensen aantrekkelijker en leefbaarder wordt en meer investeerders aantrekt.


    Maak melding
  4. Een dogla of Braziliaan of Cubaan.
    De dogla’s zijn een ware ramp. Ze zijn noch vlees noch vis, noch het één noch het ander. Altijd verward over hun identiteit.
    Ouders die dogla’s maken doen dat puur voor de sks.


    Maak melding
  5. @jai chand de dogla’s zijn creools kroeskop gemengd, met andere rassen van deze aarde ik ken veel vooral ook in nl. Hun zijn mix satanen, vloek van deze moeder aardbol ook verward in hun dikke grote kop niet alleen hun identiteit netals in de dierenwereld heel sterk aanwezig dieren vooral roofdieren camofleuren hun kleur om toch succesvol te zijn om te roven en te kunnen doden. Zo gaat het ook bij dit soort mensen soms hagelwit roodhaar toch van oerafrika. Als je niet met deze mixduivels wilt omgaan dan ben je racist enz. Ik schijt op hun geile …….viese ratten van deze planeet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES