vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGouddelver steekt mede goudzoeker in brand na woordenwisseling

Gouddelver steekt mede goudzoeker in brand na woordenwisseling

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een gouddelver aangehouden, die een mede goudzoeker vorige maand in brand heeft gestoken tijdens een ruzie na een woordenwisseling.

De verdachte en het slachtoffer zijn als gouddelvers werkzaam te 21 Passie in het district Brokopondo. Op een dag betrad het slachtoffer een tunnel, hetgeen niet in goede aarde viel bij de verdachte. Hij sprak het slachtoffer hierop aan.

De mannen raakten in een woordenwisseling, die heel gauw een andere wending aannam. De verdachte gooide brandstof op het slachtoffer en stak hem in brand met als gevolg dat hij brandletsel opliep.

Na intensief speurwerk werd de verdachte door Recherche Midden Suriname in samenwerking met Surveillance Midden in Paramaribo afgelopen weekend aangehouden en overgedragen aan de afdeling Recherche Midden Suriname, die belast is met het onderzoek.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. inderdaad filia , ach daar in het binnenland zijn ze knots gek , deze steekt zijn maat in brand , dan kan hij de met goud gevulde tanden eruit halen, want zijn maat zal niet meer tegen stribbelen
    in die mijn waar illegale goudzoekers omkwamen , zijn weer anderen bezig , nou straks weer doden , en de regering betaald de uitvaartkosten , opgelost toch, en een week later gaan weer anderen het gevaar opzoeken naar het goud van de dood


    gemodereerd
  2. Gelukkig dat er daadkrachtige mensen in de wereld zijn die de daad bij het woord voegen?
    .
    Eh, ik ga je in brand 🔥 steken hoor.
    – Dat durf je niet met je grote bek.
    O nee? Kijk maar.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES