donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameJubithana formeel niet op de hoogte gesteld van vervanging door Ramsaran

Jubithana formeel niet op de hoogte gesteld van vervanging door Ramsaran

-

Does Travel - naar Suriname

Vanmiddag om 13.00u vindt in Suriname de beëdiging plaats van de nieuwe minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting Ines Pané.

Minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) is formeel niet op de hoogte dat hij door zijn collega Uraiqit Ramsaran zal worden vervangen. Jubithana stelt via de media te hebben vernomen dat Ines Pané vandaag wordt beëdigd als minister van SOZAVO en dat Ramsaran dan van SOZAVO door zal schuiven naar TCT.

“Ik heb jammer genoeg via de pers, de media moeten vernemen dat vandaag enige activiteiten daaromtrent heen zijn. De afspraak is dat ik wacht op de formele aanvaarding zoals de president eerder heeft aangegeven. Dat ik met eervol ontslag ga. Ik heb nog geen schrijven ontvangen, dus ik volg de formaliteiten. De president heeft het laatste woord in deze”, zei Jubithana maandagochtend in het programma Mmanten Taki op STVS.

Jubithana heeft in juli vanwege persoonlijke redenen zijn portefeuille ter beschikking gesteld van president Santokhi en wilde per 1 augustus opstappen. De president had Jubithana in eerste instantie gevraagd om aan te blijven tot eind augustus. Daarna is er weer een beroep op hem gedaan om ook in september het bewind te blijven voeren op het ministerie. Dit was nodig, omdat de begroting en de jaarrede moesten worden voorbereid.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. In de bananenrepubliek is alles mogelijk. De twee grootste clowns van Suriname zijn met drinkwaterinstallaties bezig in het binnenland . Maar tja, het gaat toch maar om de reshuffeling van twee incompetente ministers van de ABOP en de PL, dus niet zo belangrijk voor de president. De koe wordt vervangen door een ezel.


    gemodereerd
  2. Ines Pane was werkzaam op het kabinet van de President en is door de abop voorgedragen. Ik hoop van harte dat deze mevrouw uit het juiste hout gesneden is en wens haar veel suc6 toe in haar functie.
    Btw, in een ander artikel werd gesteld dat de pl in de peiling stijgt 🤔
    Het is wel een pl-er die zijn portefeuille beschikbaar stelde 🤭
    Da… hoe dan??
    Ikke niet meer snappe, jij wel @Zwakka??


    Maak melding
  3. Verbaasd het U, dat het spelletje zo wordt gespeeld? Verwondert U slechts. Jij weet als intimi toch beter dan de gewone man.
    Dit is de wijze waarop deze regering met mensen omgaan. Zo hun bestuur, zo hun omgang met U. U wist waar u aan begon en met wie. Ga je achterban mobiliseren om weer op abopvhp of andersom te stemmen.


    Maak melding
  4. @ari pinari deze man had al maanden geleden weg moeten zijn . Wat wil hij nog meer .
    Moeten ze hem op handen weg dragen.hij moet blij zijn dat hij nog enkele maanden zijn zaken kon vullen.
    Ik zal een fanfare band laten komen om hem een uitgeleid te geven.


    Maak melding
  5. STVS heeft een programma genaamd Manting Takie.
    Hebben ze ook programma’s met titels in het Javaans, Chinees* Sarnaami of promoten ze eenzijdig alleen maar de taal van één bevolkingsgroep?
    Indien het laatste, waarom protesteren de andere bevolkingsgroepen niet?


    Maak melding
  6. De benoeming vn ines is gewoon n politueke schaakspel vn d abop. Enkel n alleen om die inheemsen nr zich toe t trekken. Bouta had dit foefje ook uitgehaald mt.d benoeming vn adhin als vp vlak vr d verkiezingen n warempel ht hft gewrkt. Veel hindoestanen stemden toen vr de boevenpartij.


    Maak melding
  7. Jubitana is d beste optie op tct. Maar politiek in ons bananen republiek is vies. Jubitana ga niet weg zonder een ontslag bevel vn d president


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES