dinsdag, mei 7, 2024
HomeNieuws uit SurinameABC: Ines Pané wordt nieuwe minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting

ABC: Ines Pané wordt nieuwe minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting

-

Does Travel - naar Suriname

Ines Pané (42) wordt de nieuwe minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting in Suriname. Dat meldt ABC vandaag op basis van betrouwbare bronnen.

Volgens de zender is de toekomstige minister nu werkzaam op het kabinet van de Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk.

Pané is voorgedragen door de ABOP en komt op de plaats van Uqaiqit Ramasan, die naar het ministerie van TCT gaat.

Brunswijk wil het niet bevestigen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. @ Panli

    Dat heeft hij wel, maar misschien niet capabel genoeg !
    ”Goede keus misschien van RBB en ABOP”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Panli,
    Misschien is het zijn vrouw, daarnaast zitten in de ABOP niet alleen mensen die op Brunswijk lijken, ik denk dat je in de waar bent met de VHP…


    gemodereerd
  3. Leuk dat de personen die door ABOP als minister naar voren geschoven worden, vaak relatief jonge, knappe vrouwen zijn, die als donderslag bij heldere hemel de post in hun schoot geworpen krijgen door de voorzitter van de partij, tegenwoordig tevens Vieze President.


    Maak melding
  4. Kan ze niet kwalijk nemen, zijn uit verkocht geen kader meer en kijken naar de eind streep 2025. Dus alle kliekjes uit de kast halen wat er nog in is vast geroest. Alle beetjes helpen


    Maak melding
  5. @henkes, je bent vergeten zijn koninklijke titel te benoemen, naast zijn vz schap van de partij en tegenwoordig tevens vp. Pardon!! de minister vrouwen zijn relatief jonge, knappe vrouwen. Noem me eens een paar.


    Maak melding
  6. Ik vraag me altijd af, bijna nooit, of zelden, wordt er in Suriname een President, VP, Minister of directeur benoemd met een titel voor zijn of haar naam. Wat heeft deze mevrouw al gepresteerd, wie kent haar, buiten de VP en een paar zogenaamde hooggeplaatste mannen, die bepaalde geheimen met haar delen.


    Maak melding
  7. Filia de “droge”,

    Hoewel je deze vraag aan iemand anders stelde, neem ik graag de vrijheid om je antwoord hierop te geven…..

    Je schreef: “de minister vrouwen zijn relatief jonge, knappe vrouwen. Noem me eens een paar.”

    In ieder geval geen “kurkdroge” types zoals jij Filiatje die bovendien nauwelijks behoorlijk Nederlands schrijft en waarschijnlijk ook nauwelijks verstaat…….
    Je schrijft o.a.: “de minister vrouwen”….wat is dat in hemelsnaam voor koeterwaals?….is dat de spreektaal in Surimaribo…?😂😂😂…..behalve dat jij moordend dom bent en waarschijnlijk ook niet mag worden gerekend tot jong en knap (lees aantrekkelijk), sta je momenteel zelfs binnen je eigen ongeletterde kliek, al langere tijd “droog”…😂😂😂…..daarom zou zelfs een oliedomme rokkenjager als Brunswijk, nooit zijn keuze laten vallen op zo´n nauwelijks opgeleid en onaantrekkelijke “kurkdroge” persoon als jij treurige Filiatje..!!!……..zelfs Brunswijk trekt zijn neus op voor volstrekt waardeloze types zoals jij…leg je er dus maar bij neer en…..pls…..deal with everyday reality and don´t get frustrated…….life really isn’t fair sometimes…😂😂😂…


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES